Difuzor wireless Tronsmart Force + Bluetooth (negru)

357 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzor wireless Tronsmart Force + Bluetooth (negru)

Pășește în lumea sunetului și transformă-ți experiența muzicală pentru totdeauna cu boxa wireless Tronsmart Force +. Aceasta garantează un sunet stereo uimitor și, în plus, îți permite să personalizezi sunetul după gustul tău. Prin combinarea a 2 difuzoare, puteți crea un sistem audio. Designul robust, cu certificare IPX7, face ca dispozitivul să fie ideal pentru activități în aer liber. O singură încărcare asigură până la 15 ore de utilizare, iar Bluetooth 5.0 vă va permite să vă bucurați de o conexiune stabilă. Folosiți butoanele practice pentru a opera dispozitivul în mod confortabil.

Tronsmart/Force-Plus/8

Sunet de înaltă calitate

Datorită sistemelor sale avansate, Tronsmart Force + oferă un sunet de cea mai bună calitate. Dispozitivul este conceput pentru a putea reproduce cu acuratețe chiar și detaliile subtile. Experimentați o scenă sonoră spațială impresionantă și descoperiți aspecte complet noi ale muzicii, datorită puterii sale de 40 de wați.

Tronsmart/Force-Plus/2

Diverse moduri de conectare

Difuzorul Tronsmart Force + utilizează tehnologia Bluetooth versiunea 5.0, asigurând o conexiune perfectă cu echipamentul dvs. Raza de transmisie se extinde până la 20 de metri, astfel încât vă puteți bucura de libertate de mișcare fără a pierde calitatea sunetului. De asemenea, îl puteți conecta la un dispozitiv compatibil cu ajutorul cablului AUX inclus, puteți utiliza slotul pentru carduri Micro SD/TF sau puteți folosi o unitate USB portabilă.

Tronsmart/Force-Plus/9

Design bine gândit

Dimensiunile compacte ale boxei (209 × 64 × 83 mm) și greutatea redusă (667 g) o fac portabilă fără efort. Combinația de culori negre îi conferă un aspect elegant și modern, care se integrează perfect în orice mediu. În plus, Force + este certificat IPX7, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă. Luați-l cu dvs. în aventuri în aer liber sau la plajă fără griji – lăsați coloana sonoră preferată să vă însoțească mereu!

Tronsmart/Force-Plus/7

Durată lungă de viață a bateriei și funcție de powerbank

Doriți să vă ascultați muzica non-stop? Bineînțeles că da! Force + oferă până la 15 ore de bucurie sonoră neîntreruptă la un volum de 50%. Este nevoie de aproximativ 3 ore pentru a se reîncărca. De acum încolo, nu mai trebuie să vă limitați!

Tronsmart/Force-Plus/3

Inclus

  • 1 x boxă Bluetooth Element Force+
  • 1 x cablu de încărcare
  • 1 x cablu AUX de 3,5 mm
  • 1 x șnur de 60 cm
  • 1 x card de garanție
Producător Tronsmart
Model Force +
Culoare negru
Versiunea Bluetooth 5.0
Decodare audio SBC
Compatibilitate Bluetooth A2DP V1.3, AVRCP V1.4, HFP V1.6
Raza de acțiune Bluetooth până la 20 m
Interval de frecvență 20Hz-20KHz
Timp de funcționare Până la 15 ore (la un volum de 50%)
Timp de încărcare 3 ore
Rezistența la apă IPX7
Putere 40 W
Intrare 5V/2A (port USB-C)
Dimensiuni 209 x 64 x 83 mm
Greutate 667 g