Difuzor portabil rezistent la apă Remax Courage (verde)

94,00 lei

11 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Boxă wireless rezistentă la apă Remax Courage (verde)

Ascultați sunetele melodiilor dvs. preferate! Difuzorul Remax Courage vă permite să vă bucurați de o calitate excelentă a sunetului datorită difuzoarelor sale duble de 52 mm. Tehnologia Bluetooth 5.3 permite o conexiune stabilă și rapidă cu dispozitivul dvs. Are o durată de funcționare de până la 5 ore și, datorită designului său rezistent la apă, îl puteți utiliza în aproape orice condiții fără probleme. Difuzorul dispune, de asemenea, de retroiluminare LED colorată pentru a crea o atmosferă unică!

Remax/RB-M66-green/1

Fiți uimit de calitatea sunetului

Cufundați-vă într-o lume a muzicii. Boxa Remax are drivere duble de 52 de milimetri care fac ca fiecare melodie să sune uimitor! Dispozitivul garantează un sunet stereo 3D clar, natural și bogat în detalii, precum și un bas puternic și profund. În plus, datorită puterii de ieșire de 10 W, sunetul va fi excepțional de clar, chiar și atunci când este redat la volum ridicat.

Remax/RB-M66-green/2

Conexiune Bluetooth fiabilă

Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului! Boxa utilizează cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.3, care asigură o conexiune rapidă, stabilă și neîntreruptă de până la 10 m, fără interferențe și întârzieri. Împerecherea boxei cu dispozitivul ales de dvs. nu vă va crea nicio problemă.

Remax/RB-M66-green/3

Durată lungă de funcționare

Nu vă mai faceți griji că difuzorul se descarcă pe neașteptate și vă strică petrecerea! Bateria puternică de 1500 mAh vă va permite să vă bucurați de muzică timp de până la 5 ore cu o singură încărcare. Iar atunci când bateria se descarcă, este nevoie doar de aproximativ 2 ore de încărcare prin intermediul portului USB-C pentru ca boxa să funcționeze din nou.

Remax/RB-M66-green/4

Design bine gândit

Acum poți asculta melodiile tale preferate oriunde te-ai afla! Designul ușor și portabil al boxei înseamnă că o puteți lua cu dvs. aproape oriunde. Fabricată din material ABS durabil, acoperită cu țesătură fină și silicon moale, impresionează nu numai prin sunetul său excelent, ci și prin designul său elegant și modern. În plus, este și rezistentă la apă, astfel încât nici măcar ploaia nu o poate speria.

Remax/RB-M66-green/5

Producător Remax
Nume Seria Courage
Model RB-M66
Culoare Verde
Material ABS + material textil + silicon
Versiunea Bluetooth 5.3
Raza de acțiune 10 m
Răspuns de frecvență 20 Hz-20 kHz
Traductoare 52 mm x2
Impedanță
Putere 5W x2
Capacitatea bateriei 1500 mAh
Timp de încărcare 2 h
Timp de funcționare 5 g
Timp de așteptare 6 luni
Interfață de încărcare USB-C
Greutate aprox. 699 g