Difuzor portabil cu Bluetooth Tronsmart Halo 110 (negru)

659 lei

14 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzoare fără fir Tronsmart Halo 110 (negru)

Căutați boxa perfectă pe care o puteți personaliza în funcție de preferințele dvs. Boxa wireless Tronsmart Halo 110 va fi perfectă pentru tine! Cu o putere de 60 de wați, garantează un sunet puternic și clar în timpul petrecerilor sau al întâlnirilor cu prietenii. În plus, cu 5 moduri de iluminare, îi poți adapta aspectul în funcție de situație sau de starea ta de spirit.

Tronsmart/Halo-110-black/2

Calitate uimitoare a sunetului

Boxa wireless Halo 110 vă va oferi un sunet excelent, datorită puterii sale de ieșire ridicate de până la 60 de wați. Acest lucru o face ideală pentru petreceri mari sau întâlniri cu prietenii. În plus, puteți personaliza cu ușurință efectele sonore și regla iluminarea din spate cu ajutorul aplicației dedicate Tronsmart. Ascultă-ți melodiile preferate așa cum îți plac cel mai mult!

Tronsmart/Halo-110-black/6

Durată lungă de funcționare

Ceea ce diferențiază boxa Tronsmart este bateria sa mare de 12.000 mAh. Aceasta asigură până la 18 ore de funcționare, așa că nu va trebui să te mai limitezi! În plus, pentru un sunet stereo și mai bun, este suficient să împerechezi 2 difuzoare împreună. Bucurați-vă de petrecere non-stop pe ritmul celor mai mari hituri!

Tronsmart/Halo-110-black/1

Iluminare de fundal

Boxa Tronsmart se va potrivi cu orice ocazie, deoarece este echipată cu iluminare de fundal colorată. Puteți comuta liber între 5 moduri diferite de iluminare, făcând fiecare petrecere unică. Porniți iluminarea de fundal seara și minunați-vă de aspectul unic al boxei!

Tronsmart/Halo-110-black/9

Funcție Powerbank

Halo 110 nu este doar perfect pentru orice petrecere, ci și un dispozitiv funcțional care poate acționa ca powerbank. Pur și simplu conectați dispozitivul dvs. la portul USB-A în modul de alimentare, iar difuzorul îl va detecta automat și va începe să se încarce. Nimic nu vă va mai surprinde de astăzi.

Tronsmart/Halo-110-black/5

Diverse opțiuni de conectivitate

Poți asculta muzică așa cum îți place cu boxa Halo 110, deoarece oferă mai multe opțiuni de conectare. Puteți utiliza un cablu AUX de 3,5 mm, precum și un card SD de până la 128 GB și un dispozitiv USB. În plus, echipamentul Tronsmart suportă și tehnologia Bluetooth 5.3, care garantează o conexiune constantă și stabilă de până la 15 metri.

Tronsmart/Halo-110-black/8

Modul karaoke

Vă place să cântați alături de interpreții dvs. preferați? Boxa Halo 110 va fi perfectă pentru dvs. deoarece este dotată cu un mod karaoke. Pentru a-l activa, este suficient să introduceți microfonul în mufa pentru microfon. Difuzorul va trece automat în modul karaoke și vă veți putea simți ca un cântăreț adevărat!

Tronsmart/Halo-110-black/4

Utilizare confortabilă

Boxa Halo 110 a fost creată cu gândul la confort, astfel că panoul de control a fost plasat în partea superioară a dispozitivului, dar pentru o utilizare mai confortabilă. Nu se va teme nici de stropii de apă, deoarece demonstrează rezistență la apă IPX6. Mai mult, se va opri automat după 30 de minute dacă nu îl împerechezi cu niciun dispozitiv sau dacă bateria sa este descărcată.

Tronsmart/Halo-110-black/7

Conținutul pachetului

 • 1 x difuzor portabil pentru petreceri Halo 110
 • 1 x cablu audio de 3,5 mm
 • 1 x cablu de încărcare Type-C
 • 1 x card de garanție
 • 1 x manual de utilizare
 • 1 x card SoundPulse
 • 1 x microfon karaoke
Producător Tronsmart
Model Halo 110
Versiunea Bluetooth 5.3
Codec audio SBC
Compatibilitate Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP / HSP
Distanța de transmisie 15 m
Interval de frecvență 40 Hz – 20 KHz
Timp de redare LED stins: Până la 18 ore (la un volum de 50%)
Capacitatea bateriei 12.000 mAh (7,4 V / 6.000 mAh)
Putere de intrare 5 V / 2 A prin intermediul portului Type-C
Putere de ieșire 60 W
Indice de protecție IP IPX6
Timp de încărcare 5,5 ore
Bandă de frecvență 2402-2480 MHz
Putere maximă de transmisie 4 dBm
Culoare Negru