Difuzor portabil Bluetooth Havit SK838BT, 5W, negru

67,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Boxă Bluetooth fără fir Havit SK838BT

Bucurați-vă de o calitate excelentă a sunetului oriunde v-ați afla. Boxa wireless portabilă Havit SK838BT oferă conectivitate Bluetooth 5.0 fiabilă și poate reda muzică timp de până la 8 ore cu o singură încărcare, datorită bateriei sale de lungă durată. De asemenea, este compatibilă cu TWS și cu asistentul vocal. Ușoară, compactă și rezistentă la apă – vă poate însoți aproape oriunde.

Calitate fantastică a sunetului

În ciuda dimensiunilor sale compacte, boxa SK838BT oferă o calitate fantastică a sunetului surround HD. Astfel, vă puteți bucura de sunetul cristalin și natural al melodiilor dvs. oriunde ați merge!

Design atent analizat

Difuzorul este suficient de ușor și compact pentru a putea fi purtat cu dvs. în orice moment – nu va ocupa mult spațiu în rucsac sau în geantă. De asemenea, este prevăzută cu un șnur practic, astfel încât să o puteți atârna la încheietura mâinii sau să o atașați de valiză, de exemplu – pentru a nu o pierde!

Conexiune fiabilă

Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului. SK838BT utilizează o conexiune Bluetooth 5.0 de ultimă generație pentru a vă oferi o transmisie rapidă, stabilă și fiabilă. Soluțiile utilizate au redus, de asemenea, consumul de energie, permițând difuzorului să reziste până la 8 ore cu o încărcare completă. De asemenea, este posibil să conectați un dispozitiv la alegere prin intermediul portului AUX. Difuzorul acceptă, de asemenea, unități flash și carduri micro SD.

Apa nu îl sperie

Boxa Havit SK838BT se distinge și prin rezistența la apă IPX5. Acest lucru înseamnă că stropii sau picăturile de ploaie accidentale nu reprezintă o amenințare prea mare pentru ea. Așadar, puteți asculta muzică în aproape orice condiții fără teamă.

Specificații

Producător Havit
Model SK838BT
Rezistența la apă IPX5
Versiunea Bluetooth 5.0
Putere de ieșire 5 W
Baterie reîncărcabilă 3,7 V / 1800 mAh
Timp de redare Până la 8 ore (volum mediu)
Timp de convorbire Până la 8 ore
Timp de încărcare Aprox. 4 h
Dimensiuni 94 x 94 x 49 mm
Greutate 276,5 g
Port de încărcare Micro USB
Metoda de conectare BT, AUX
Compatibilitate Android, iOS
Material ABS
Culoare Negru
Altele Suportă card micro SD, unitate flash, asistent vocal

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>