Difuzor fără fir cu Bluetooth Tronsmart T7 (negru)

281,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Difuzor fără fir Bluetooth Tronsmart T7 (negru)

De acum încolo, muzica vă poate însoți în orice moment. Difuzorul wireless Tronsmart T7 utilizează tehnologia SoundPulse Audio pentru a oferi un sunet echilibrat și definit, iar gradul de protecție IPX7 vă permite să luați dispozitivul în orice aventură. O aplicație dedicată vă permite să vă personalizați sunetul, iar cu ajutorul butoanelor practice puteți efectua apeluri telefonice, vă puteți gestiona playerul muzical și multe altele! Dispozitivul este compatibil cu Bluetooth 5.3, care garantează o conexiune stabilă pe o distanță de până la 18 m. În plus, iluminarea din spate cu LED-uri va crea o atmosferă unică. O singură încărcare asigură până la 12 ore de utilizare.

Tronsmart/T7-Black/1

Sunet care umple spațiul

Sunteți un adevărat iubitor de muzică și vă preocupă calitatea excelentă a sunetului? Propunerea Tronsmart vă va satisface cu siguranță așteptările! Difuzorul T7 utilizează tehnologia avansată SoundPulse, bazată pe un algoritm brevetat, care asigură echilibrul, bogăția detaliilor și claritatea sunetului. Combinația dintre două tweetere și un woofer generează în mod eficient un sunet tridimensional, astfel încât muzica vă învăluie din toate părțile. Acum, fiecare melodie va câștiga în calitate și veți avea senzația că ascultați o reprezentație live a artiștilor dvs. preferați.

Tronsmart/T7-Black/6

Întotdeauna gata de acțiune

Nu lăsați nimic să vă oprească. T7 are rezistență la apă IPX7, astfel încât să vă puteți bucura de muzica preferată în orice condiții – chiar și în timpul unui picnic pe plajă sau sub duș. În plus, oferă o iluminare de fundal originală. Lasă-te vrăjit vizual de cele 4 moduri de LED-uri izbitoare și descoperă noi dimensiuni ale sunetului cu Tronsmart, cheia ta pentru o experiență muzicală uimitoare!

Tronsmart/T7-Black/5

Preia controlul cu ajutorul aplicației

Conectați-vă la boxa dvs. cu aplicația Tronsmart și obțineți control total asupra sunetului. Personalizați sunetul prin ajustarea diferitelor moduri de egalizare, cum ar fi SoundPulse, Deep Bass sau Classical, și controlați efectele luminoase LED. Cu T7, fiecare petrecere și adunare muzicală va deveni un adevărat spectacol!

Tronsmart/T7-Black/7

Conectați 2 difuzoare

Doriți să umpleți complet un spațiu cu sunet stereo? Boxa T7 îți va îndeplini visul cu True Wireless Stereo Pairing. Este simplu – pur și simplu asociați două unități de difuzoare T7 și veți experimenta o calitate incredibilă a sunetului. Basul copleșitor, înaltele cristaline și joasele profunde vă vor purta într-o călătorie muzicală pe care nu o veți uita prea curând!

Tronsmart/T7-Black/4

Având în vedere confortul dvs.

T7 a fost proiectat cu gândul la confortul dvs. Butoanele practice vă permit, printre altele, să parcurgeți fără probleme melodiile, să răspundeți, să încheiați sau să respingeți apelurile primite și să activați asistentul vocal. Butonul rotativ vă permite să reglați cu precizie nivelul sunetului, iar prin rotirea acestuia în sens invers acelor de ceasornic puteți reduce rapid și ușor volumul muzicii. Dispozitivul suportă o conexiune Bluetooth 5.3 stabilă pe o distanță de până la 18 m, iar datorită slotului pentru card TF vă puteți bucura, de asemenea, de piesele preferate direct de pe card. În plus, funcția de oprire automată după 10 minute de inactivitate economisește energia bateriei, asigurând o durată mai lungă de redare.

Tronsmart/T7-Black/3

Muzică fără frontiere

Difuzorul T7 este un companion muzical extrem de rezistent. Cu bateria sa de 700 mAh, vă puteți bucura de muzică timp de 12 ore (atunci când folosiți iluminarea de fundal cu LED-uri) sau 7 ore (când iluminarea de fundal este dezactivată). Această durată este suficientă pentru a oferi divertisment audio pe parcursul unui picnic, al unei excursii de weekend sau al unei călătorii lungi. Încărcarea dispozitivului durează aproximativ 3 ore. Un indicator color vă va permite să aflați starea acestuia.

Tronsmart/T7-Black/2

Inclus în pachet:

  • Difuzor fără fir
  • Cablu de încărcare USB-C
  • Lănțișor
  • Manual de utilizare
Producător Tronsmart
Model T7
Versiunea Bluetooth 5.3
Profil Bluetooth A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Codec audio SBC
Raza de acțiune Bluetooth până la 18 m (într-o zonă deschisă)
Grad de protecție IPX7
Putere de ieșire 30W
Putere de intrare 5V/2A (port USB-C)
Interval de frecvență 60 Hz – 20 kHz
Capacitatea bateriei 7,4V/2000mAh
Timp de funcționare până la 12 ore (când iluminarea din spate a LED-ului este oprită), până la 7 ore (când iluminarea din spate a LED-ului este pornită)
Timp de încărcare 3 ore
Culoare negru