Difuzor fără fir Bluetooth Vipfan BS06

105,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Vipfan BS06 Difuzor fără fir Bluetooth

Descoperă-ți melodiile preferate la o calitate nouă și mai bună. Difuzorul wireless Vipfan BS06 poate oferi un sunet surround uimitor la 360° și are o autonomie de până la 4-6 ore la o singură încărcare. Vă permite să redați muzică în mai multe moduri – de pe un card TF, prin intermediul unui cablu AUX sau prin Bluetooth 5.0 – având în același timp un aspect extrem de modern și elegant.

Sunet de înaltă calitate

Puterea de ieșire a boxei ajunge la 2x 5 W, iar difuzoarele sale duble vă permit să vă bucurați de un sunet stereo surround HD de înaltă calitate. BS06 oferă un bas puternic și profund și înalte plăcute pentru o armonie perfectă. Oferiți-vă o experiență de neuitat atunci când ascultați muzică, vizionați filme sau jucați jocuri!

Opțiuni multiple de conectare

Ascultați muzică în mod convenabil de la o varietate de surse. Dacă apreciați libertatea oferită de soluțiile wireless, conectați-vă la difuzor prin Bluetooth 5.0 și bucurați-vă de o transmisie rapidă și stabilă. Sau conectați dispozitivul ales de dvs. la BS06 prin intermediul unui cablu AUX. De asemenea, produsul acceptă carduri TF.

Adaptat la nevoile dvs.

Difuzorul este foarte ușor de utilizat și arată foarte bine. Carcasa din ABS și PC îi conferă un caracter elegant și este extrem de plăcută la atingere. Și nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să încărcați frecvent dispozitivul. Bateria durabilă de 1200 mAh face ca difuzorul să reziste până la 4-6 ore cu o singură încărcare.

Specificații

Producător Vipfan
Nume Difuzoare Bluetooth Surround Stereo HD
Model BS06
Culoare Negru
Conexiune Cu fir / fără fir
Interfață Bluetooth, card TF, cablu AUX
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Până la 10 m
Raza de acțiune a convorbirilor Până la 30 m
Putere 2 x 5 W
Capacitatea bateriei 1200 mAh
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Timp de redare a muzicii aprox. 4-6 h

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>