Difuzor fără fir Bluetooth Tronsmart Nimo Black (negru)

119,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Difuzor fără fir Bluetooth Tronsmart Nimo Nimo (negru)

Pornește într-o călătorie muzicală cu boxa wireless compactă Tronsmart Nimo! Dispozitivul este compatibil cu versiunea Bluetooth 5.3, oferind o conexiune fiabilă la o distanță de până la 15 m. Codecul audio SBC vă va asigura că vă bucurați de o calitate excelentă a sunetului. Produsul cântărește mai puțin de 110 g, astfel încât îl puteți lua confortabil oriunde, bucurându-vă în orice moment de sunetul melodiilor preferate. Lănțișorul practic facilitează și mai mult transportul. O singură încărcare este suficientă pentru a vă bucura de muzică timp de până la 12 ore. În plus, dispozitivul permite efectuarea de apeluri telefonice gratuite și conectarea a 2 difuzoare în modul stereo. Datorită rezistenței la apă IPX7, este gata de utilizare în orice condiții!

Tronsmart/Nimo-Black/8

Muzică ce umple camera

Experimentați muzica într-un mod nou. Difuzorul este echipat cu un codec audio SBC avansat și suportă o gamă largă de frecvențe de la 100Hz la 18KHz, asigurând o reproducere excelentă a sunetului în fiecare detaliu. Veți avea parte de un bas bogat, medii clare și înalte cristaline pentru a vă pune în valoare piesele preferate. În plus, cu Stereo Pairing, puteți extinde spațiul sonor și vă puteți bucura de o experiență muzicală și mai captivantă prin combinarea a 2 difuzoare Nimo.

Tronsmart/Nimo-Black/9

Conexiune Bluetooth 5.3 fiabilă

Difuzorul wireless Tronsmart Nimo utilizează cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.3, asigurând o conexiune stabilă și rapidă. Cu o rază de acțiune de până la 15 m într-o zonă deschisă, vă puteți mișca liber prin cameră fără a pierde calitatea sunetului. Profilul Bluetooth A2DP/AVRCP/HFP/HSP asigură o compatibilitate versatilă cu diverse dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, tablete și laptopuri.

Tronsmart/Nimo-Black/1

Mai mult decât doar muzică

Datorită butoanelor practice de pe corpul boxei, puteți parcurge în mod convenabil melodiile, puteți răspunde, încheia sau respinge apelurile primite sau activa asistentul vocal. De acum încolo, adevăratul confort poate fi la îndemâna ta!

Tronsmart/Nimo-Black/5

Până la 12 ore de funcționare

Bateria puternică de 700 mAh vă permite să vă bucurați de muzica dvs. preferată timp de până la 12 ore (la un volum de 50%). Astfel, puteți lua boxa cu dvs. într-o escapadă de weekend, la un picnic în parc sau la plajă fără griji. Este nevoie de doar 3 ore pentru ca energia sa să se refacă.

Tronsmart/Nimo-Black/7

Atenție la detalii

Grație prelucrării sale din metal, boxa Nimo nu numai că oferă o calitate excelentă a sunetului, dar este și durabilă și are un aspect elegant. Cu o clasificare IPX7, puteți lua dispozitivul la plajă, la piscină sau într-o excursie într-o zi ploioasă fără să vă faceți griji că îl veți deteriora. În plus, greutatea sa este de numai 110 g – astfel încât îl puteți purta mereu cu dumneavoastră, iar șnurul practic vă permite să atașați dispozitivul la rucsac sau la curea, asigurându-vă că muzica dvs. preferată este în siguranță și accesibilă în orice moment.

Tronsmart/Nimo-Black/10

Inclus:

  • Difuzor fără fir
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare
Producător Tronsmart
Model Nimo
Versiunea Bluetooth 5.3
Profil Bluetooth A2DP/AVRCP/HFP/HSP
Codec audio SBC
Raza de acțiune Bluetooth Până la 15 m (într-o zonă deschisă)
Clasa de protecție IPX7
Putere de ieșire 5W
Putere de intrare 5V/500mA (port USB-C)
Interval de frecvență 100Hz-18KHz
Baterie reîncărcabilă 3,7V/700mAh
Timp de funcționare Până la 12 ore (la un volum de 50%)
Timp de încărcare 3 ore
Greutate 110 g
Culoare negru