Difuzor fără fir Bluetooth Tronsmart Force 2

381 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzor wireless Bluetooth Tronsmart Force 2

Pășește în lumea sunetului și transformă-ți experiența muzicală pentru totdeauna cu boxa wireless Tronsmart Force 2. Aceasta garantează un sunet stereo uimitor și, în plus, îți permite să personalizezi sunetul după gustul tău. Prin combinarea a 2 difuzoare, puteți crea un sistem audio. Designul robust, cu certificare IPX7, face ca dispozitivul să fie ideal pentru activități în aer liber. O singură încărcare asigură până la 15 ore de utilizare, iar Bluetooth 5.0 vă va permite să vă bucurați de o conexiune stabilă. Folosiți butoanele practice pentru a opera dispozitivul în mod confortabil.

Tronsmart/Force-2/4

Sunet de înaltă calitate

Datorită sistemelor sale avansate, Tronsmart Force 2 oferă un sunet de cea mai bună calitate. Dispozitivul este conceput pentru a putea reproduce cu acuratețe chiar și detaliile subtile. Experimentați o scenă sonoră spațială impresionantă și descoperiți aspecte complet noi ale muzicii, datorită puterii sale de 30 de wați.

Tronsmart/Force-2/7

Diverse moduri de conectare

Difuzorul Tronsmart Force 2 utilizează tehnologia Bluetooth versiunea 5.0, asigurând o conexiune perfectă cu echipamentul dvs. Raza de transmisie se extinde până la 10 metri, astfel încât vă puteți bucura de libertate de mișcare fără a pierde calitatea sunetului. De asemenea, o puteți conecta la un dispozitiv compatibil cu ajutorul cablului AUX inclus.

Tronsmart/Force-2/8

Design bine gândit

Dimensiunile compacte ale boxei (163 × 72 × 64 mm) și greutatea redusă (627 g) o fac portabilă fără efort. Combinația de culori negre îi conferă un aspect elegant și modern, care se integrează perfect în orice mediu. În plus, Force 2 este certificată IPX7, ceea ce înseamnă că este rezistentă la apă. Luați-l cu dvs. în aventuri în aer liber sau la plajă fără griji – lăsați coloana sonoră preferată să vă însoțească mereu!

Tronsmart/Force-2/5

Baterie de lungă durată și funcție powerbank

Doriți să vă ascultați muzica non-stop? Bineînțeles că da! Force 2 oferă până la 15 ore de bucurie sonoră neîntreruptă la un volum de 50%. Este nevoie de aproximativ 3-4 ore pentru a se reîncărca. De acum încolo, nu mai trebuie să vă limitați!

Tronsmart/Force-2/1

Inclus

  • 1 x difuzor rezistent la apă Force 2
  • 1 x cablu de încărcare de tip C
  • 1 x manual de utilizare
  • 1 x card de garanție
  • 1 x Cablu auxiliar-in
  • 1 x șnur
Producător Tronsmart
Model Force +
Culoare negru
Versiunea Bluetooth 5.0
Decodare audio SBC
Compatibilitate Bluetooth A2DP V1.3, AVRCP V1.4, HFP V1.6
Raza de acțiune Bluetooth până la 10 m
Interval de frecvență 60Hz-20KHz
Timp de funcționare Până la 15 ore (la un volum de 50%)
Timp de încărcare 3-4 ore
Rezistența la apă IPX7
Putere 30 W
Intrare 5V/1A (port USB-C)
Dimensiuni 163 x 72 x 64 mm
Greutate 627 g