Difuzor fără fir Bluetooth EarFun UBOOML

458 lei

10 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

EarFun UBOOML UBOOML Difuzor fără fir Bluetooth

Ia-ți muzica preferată cu tine oriunde te-ai duce! Difuzorul Earfun oferă un sunet de înaltă calitate, datorită driverelor sale de 55 mm. UBOOML se remarcă, de asemenea, prin puterea de 28 de wați și o conexiune Bluetooth 5.0 stabilă. În plus, este rezistentă la apă IPX7 pentru o mai mare libertate de utilizare. Butoanele convenabile și asistenții vocali sunt responsabili pentru o utilizare simplă. Aflați cu ce altceva vă poate surprinde.

Sunet impresionant

Petreceri în grădină, excursii cu cortul, plimbări cu bicicleta, întâlniri cu prietenii – pentru aceste situații și altele similare, Earfun este boxa de alegere. Având drivere de 55 mm și radiatoare pasive duble, dispozitivul oferă un sunet bogat în detalii. În plus, algoritmii avansați de procesare digitală a semnalelor (DSP) și o putere totală de 28 de wați îmbunătățesc și mai mult calitatea sunetului. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distorsiuni la niveluri de volum mai ridicate.

Personalizați-i performanța

Difuzorul este echipat cu 3 moduri, astfel încât îi puteți adapta performanța în funcție de propriile nevoi. Modul interior oferă un sunet bogat, de frecvență joasă, în timp ce modul exterior este perfect pentru mediile zgomotoase, oferind sunet la un nivel de volum mai ridicat și o durată de funcționare mai lungă. De asemenea, puteți profita de modul Video.

Design atent analizat

Pentru o mai mare libertate de utilizare, Earfun dispune de rezistență la apă IPX7. Îl puteți lua cu succes în vacanțe la mare sau la o petrecere la piscină. Mai mult, dacă îl scăpați în apă, acesta va pluti la suprafață. În plus, utilizarea unor materiale de înaltă calitate este responsabilă pentru durabilitatea produsului și rezistența sa la praf și picături.

Chiar mai multe posibilități

Acesta nu este sfârșitul avantajelor difuzorului Earfun. Dispozitivul are un microfon încorporat, ceea ce vă permite să vorbiți confortabil la telefon. De asemenea, puteți conecta împreună 2 boxe UBOOML și vă puteți bucura de un sunet și mai puternic. Iar versiunea Bluetooth 5.0 este responsabilă pentru o conexiune rapidă și stabilă.

Funcționare convenabilă

Earfun este ușor de utilizat. Dispozitivul are un panou de control, pe care îl puteți folosi pentru a porni/opri UBOOML, pentru a sări peste o melodie sau pentru a regla volumul. De asemenea, puteți alege dintre 3 moduri de funcționare. În plus, produsul este compatibil cu asistenții vocali Amazon Alexa, Siri și Google Assistant. Cu o simplă comandă vocală, puteți personaliza funcționarea boxei.

Durată lungă de funcționare, porturi suplimentare

Vă faceți griji că difuzorul rămâne brusc fără energie? Să nu fiți! Dispozitivul are o baterie reîncărcabilă de 5200 mAh care permite o funcționare de aproximativ 16 h la o singură încărcare. Un cablu este inclus pentru o încărcare ușoară. Indicatori speciali vă vor informa cu privire la nivelul bateriei și la modul de funcționare selectat. Pe lângă portul USB-C, boxa este dotată cu o intrare AUX de 3,5 mm, care vă permite să conectați alte dispozitive la UBOOML.

Inclus

  • difuzor
  • Cablu USB-C
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Earfun
Model UBOOML
Culoare negru
Versiunea Bluetooth 5.0
Răspuns de frecvență 2,402GHz – 2,480GHz
Putere de transmisie Bluetooth ≤4dBm
Profiluri Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Raza de semnal 15m (fără obstacole)
Traductoare 2 x 55 mm
Putere de ieșire 2 x 14 W
Capacitatea bateriei 7,4 V, 2 x 2600 mAh
Timp de încărcare aprox. 4 h
Timp de funcționare până la 16 h (în funcție de volum și de nivelul sonor)
Tensiune de intrare 5V/3A
Dimensiuni 78 mm x 210 mm x 72 mm
Greutate 650 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}