Difuzor fără fir Bluetooth 5.0 Blitzwolf BW-WA3 Pro (negru)

913 lei

13 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzor fără fir Bluetooth 5.0 Blitzwolf BW-WA3 Pro (negru)

Muzica nu cunoaște limite. Difuzorul fără fir Blitzwolf BW-WA3 Pro oferă un sunet uimitor, cu basuri profunde și înalte cristaline, precum și sunet surround la 360°. Dispune de o baterie de lungă durată cu o capacitate de până la 1.600 mAh și o autonomie de până la 15 ore la o singură încărcare. Permite conectarea în 4 moduri diferite și oferă 3 moduri de egalizare. În plus, retroiluminarea RGB îi conferă o notă neconvențională, iar designul rezistent la apă înseamnă că îl puteți folosi liber în aproape orice condiții.

Retroiluminare RGB colorată

Surprindeți-vă prietenii cu efecte de iluminare uimitoare. Dispunând de iluminare din spate RGB colorată, este ușor să creați o atmosferă specială, de exemplu la o petrecere acasă cu prietenii. Efectele dinamice îi vor încânta cu siguranță pe toți!

Calitate și mai bună a sunetului

Duceți experiența muzicală la următorul nivel. Blitzwolf BW-WA3 Pro oferă o putere de până la 120 de wați și este echipat cu o diafragmă dublă. Astfel, vă puteți bucura de un sunet cristalin și bogat în detalii. Cu înalte plăcute pentru urechi și basuri puternice și profunde, veți descoperi detalii necunoscute până acum în melodiile dvs. preferate. Pentru rezultate și mai bune, asociați 2 difuzoare împreună pentru un sunet surround uimitor la 360°.

Adaptați-l la preferințele dvs.

Acum este ușor să personalizați sunetul pe placul dvs. Difuzorul vă permite să alegeți dintre 3 moduri de egalizare. Modurile Heavy Bass, Vocal și 3D vă stau la dispoziție. Trebuie doar să apăsați butonul EQ de pe panoul de control!

Redă-ți melodiile preferate din diverse surse

BW-WA3 Pro vă permite să vă redați muzica în 4 moduri diferite. Dispozitivul utilizează Bluetooth 5.0, care asigură o conexiune wireless rapidă și fiabilă. Împerecherea acestuia cu dispozitivul ales de dvs. nu va fi o problemă. De asemenea, puteți utiliza portul AUX pentru a vă conecta la difuzor prin intermediul unui cablu. Produsul acceptă, de asemenea, carduri TF și o unitate USB.

Până la 15 ore de funcționare

Ascultă-ți listele de redare preferate cât timp dorești. Difuzorul wireless dispune de o baterie de lungă durată cu o capacitate de până la 16.000 mAh. Acest lucru vă oferă libertatea de a asculta muzică timp de 15 ore când lumina de fundal RGB este dezactivată sau până la 12 ore când este activată. În modul standby, dispozitivul durează până la 24 de luni! Doar încărcarea acestuia durează aproximativ 6 ore.

Proiectat cu gândul la utilizator

Luați boxa cu dvs. peste tot. BW-WA3 Pro iese în evidență prin designul său ușor, în plus, este prevăzut cu o curea de umăr practică pentru un transport ușor – acum îl puteți lua cu ușurință pentru a vă întâlni cu prietenii pe plajă sau la o petrecere în grădină. De asemenea, este rezistentă la apă IPX5, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că o veți deteriora pe vreme ploioasă, de exemplu. În plus, tot ce trebuie să faceți este să conectați boxa la smartphone-ul dvs. pentru a efectua apeluri telefonice în mod convenabil.

Inclus

  • Difuzor Bluetooth BlitzWolf BW-WA3 Pro
  • curea de umăr
  • Cablu USB-C
  • Cablu audio de 3,5 mm
  • manual de utilizare

Specificații:

Marca BlitzWolf
Model BW-WA3 Pro
Culoare Negru
Putere maximă 120W
Putere nominală 100W
Greutate 2654g
Dimensiuni aprox. 28 x 11 x 10 cm
Microfon Da
Versiunea Bluetooth V5.0
Profiluri Bluetooth HSP/A2DP/AVRCP
Raza de acțiune 10 m
Impedanță 4Ω ± 15%
Răspuns de frecvență 20-16000Hz
Sensibilitate -42dB
Capacitatea bateriei 16000mAh
Timp de încărcare aprox. 6 ore
Timp de muzică 15 ore (50% volum, iluminare din spate RGB dezactivată) 12 ore (50% volum, iluminare din spate RGB activată)
Timp de apelare 20 de ore (volum 70%)
Timp de așteptare aprox. 24 luni
Rezistent la apă IPX5
Card TF Suport maxim 128G
USB Suport maxim 128G
Încărcare Tip C (5V/3A)

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}