Difuzor Bluetooth Blitzwolf BW-WA4 30W 4000mAh

249 lei

159 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzor Bluetooth Blitzwolf BW-WA4

Muzica dvs. preferată poate fi acolo unde doriți să fie. Dispozitivul se remarcă prin designul compact și rezistența la apă, astfel încât îl puteți lua fără griji într-o excursie la munte, la o petrecere în grădină etc. Cipul DSP și puterea de 30 de wați sunt responsabile pentru sunetul impresionant și, de asemenea, puteți personaliza performanța BW-WA4 cu ajutorul egalizatorului. Conectați boxa la un alt dispozitiv prin Bluetooth 5.0 sau prin porturi: AUX și TF. Bateria de lungă durată permite până la 20 de ore de funcționare, iar tu o poți încărca în aproximativ 3 ore. În plus, există control vocal și posibilitatea de a împerechea două difuzoare simultan pentru și mai mult confort.

Calitatea sunetului pe care o meritați

Difuzorul BlitzWolf are o putere de ieșire de 30 de wați, oferindu-ți o calitate excelentă a sunetului. Ca urmare, vă puteți bucura de un sunet cu detalii bogate și bas profund. De asemenea, puteți personaliza performanța BW-WA4 cu ajutorul egalizatorului de sunet. Pentru rezultate mai bune, puteți asocia 2 difuzoare în același timp.

Mai multe posibilități de conectare

Pentru o și mai mare libertate de utilizare, BW-WA4 oferă mai multe posibilități de conectare. Difuzorul acceptă Bluetooth 5.0, care asigură o transmisie rapidă și stabilă a semnalului. De asemenea, puteți utiliza portul AUX pentru a conecta dispozitivul ales de dvs. sau pentru a reda muzică folosind un card de memorie TF.

Robustă

Luați boxa BlitzWolf la un picnic sau la o petrecere în grădină – oriunde doriți. Dispozitivul dispune de o baterie durabilă de 4.000 mAh care vă permite să redați muzică timp de până la 20 de ore. În plus, este rezistent la apă IPX6, astfel încât îl puteți utiliza fără să vă faceți griji cu privire la deteriorări.

Microfon încorporat

Un alt avantaj al boxei BW-WA4 este microfonul încorporat, astfel încât să puteți utiliza asistentul vocal. Dispozitivul funcționează cu Siri și Google Assistant. Nu mai trebuie să pui mâna pe telefon pentru a porni redarea, o simplă comandă vocală este suficientă.

Design compact, atent analizat

Designul ușor și compact al difuzorului îl face convenabil de depozitat. O puteți depozita cu ușurință în rucsac sau în geantă. Finisajul din silicon împiedică difuzorul să vă alunece din mâini. De asemenea, îi puteți atașa un cordon, datorită orificiului dedicat. Mai mult, butoanele din partea superioară sunt responsabile pentru funcționarea sa convenabilă. Le puteți folosi, de exemplu, pentru a regla volumul, a opri redarea sau a seta egalizatorul.

Inclus

  • difuzor
  • Cablu de încărcare USB-C
  • Cablu audio de 3,5 mm
  • manual de utilizare

Specificații

Producător BlitzWolf
Model BW-WA4
Culoare Negru
Greutate aprox. 689g
Dimensiuni 215 x 55 x 68 mm
Putere 30W
Microfon Da
Versiunea Bluetooth 5.0
Profiluri audio acceptate HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Raza de transmisie 10m
Impedanță 4Ω±15%
Răspuns de frecvență 80 Hz-18000 Hz
Capacitatea bateriei 4000 mAh
Timp de încărcare Aproximativ 3 ore
Timp de funcționare

Timp de redare a muzicii: 6h (volum 50%)

timp de convorbire: 20 h (volum 70%)

Tensiune de intrare 5V/2.1A
Rezistența la apă IPX6
Port de încărcare Tip-C

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>