Difuzor Bluetooth Blitzwolf BW-WA3 100W 5000mAh RGB

118,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Blitzwolf BW-WA3 100W 5000mAh RGB Bluetooth Speaker 100W 5000mAh RGB Bluetooth Speaker

Alegeți Blitzwolf BW-WA3 și bucurați-vă de o calitate impresionantă a sunetului. Difuzorul folosește 100 de wați de putere și se conectează rapid la un dispozitiv compatibil. În plus, oferă un sunet bogat în bas și o durată de funcționare lungă. Retroiluminarea RGB îi conferă un aer de gaming, în timp ce egalizatorul vă permite să adaptați sunetul la nevoile dvs.

Calitatea sunetului pe care o meritați

Cufundă-te în lumea muzicii cu BW-WA3. Difuzorul funcționează la 100 de wați, oferind un sunet HiFi de înaltă calitate. Mai mult, va evidenția ce e mai bun din melodiile dvs. preferate și vă va încânta cu o bogăție de detalii. În plus, puteți personaliza sunetul după bunul plac, selectând unul dintre cele trei moduri disponibile: Standard, Light și Heavy bass. De asemenea, este posibilă combinarea a două difuzoare pentru un sunet stereo.

Diverse opțiuni de conectivitate

Boxa este echipată cu Bluetooth versiunea 5.0, ceea ce se traduce printr-o conexiune rapidă și stabilă de până la 10 m. În plus, un cip DSP inteligent este responsabil pentru un sunet perfect echilibrat. De asemenea, puteți conecta produsul la un alt dispozitiv prin intermediul portului AUX sau USB. Difuzorul are, de asemenea, un slot pentru card TF.

Baterie de lungă durată

Produsul are o baterie de 5000 mAh, astfel încât poate reda muzică timp de până la 12 h și vă permite să vorbiți timp de aproximativ 20 h. Pentru a încărca difuzorul, utilizați cablul USB-C inclus. După aproximativ 5 h, dispozitivul va fi pregătit pentru utilizare ulterioară.

Funcționare convenabilă

Operarea difuzorului este extrem de simplă și nu vă va crea probleme. Dispozitivul dispune de butoane cu ajutorul cărora puteți regla volumul, opri/reîncepe redarea sau îl puteți dezactiva. Și asta nu este tot! BW-WA3 suportă și comenzi vocale – este compatibil cu asistentul vocal Siri.

Compact și rezistent la apă

Boxa Blitzwolf are un design compact și cântărește 1561 g. Prin urmare, o puteți lua cu dvs. aproape oriunde. Depozitați-o într-un rucsac sau într-o geantă și luați-o cu dvs. într-o excursie cu cortul sau la picnic. În plus, este rezistentă la stropire la nivelul IPX5, astfel încât o puteți folosi în voie fără să vă faceți griji că se poate deteriora.

Design rafinat

Acesta nu este sfârșitul avantajelor difuzorului Blitzwolf. Dispozitivul are o gaură specială pentru un șnur, astfel încât transportul acestuia va fi convenabil și sigur. În plus, indicatoarele colorate vă vor permite să cunoașteți starea BW-WA3, iar iluminarea de fundal RGB dinamică îi conferă o notă unică.

Inclus

  • difuzor
  • Cablu de încărcare USB-C
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Blitzwolf
Model BW-WA3
Culoare negru
Putere de ieșire 100 W
Material PC, metal
Greutate 1561 g
Dimensiuni 240 x 91 x 82 mm
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de semnal 10 m
Profiluri acceptate A2DP/AVRCP/HSP
Diametrul driverelor Transductoare de înalte: 45 mm x2, transductoare de bas: 66 mm x2
Impedanță 4Ω ± 15%
Răspuns în frecvență 20 Hz – 16 kHz
Capacitatea bateriei 5000 mAh
Timp de funcționare redare: 12 h, timp de convorbire: 20 h
Timp de încărcare aprox. 5 h
Rezistență la apă IPX5
Porturi AUX, USB, slot pentru card TF
Port de încărcare USB-C

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}