Difuzor Bluetooth Blitzwolf BW-WA2 Lite 12W (negru)

190 lei

42 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Blitzwolf BW-WA2 Lite 12W Bluetooth Speaker (negru)

Bucură-te de muzica ta preferată oriunde te-ai afla. Difuzorul Blitzwolf BW-WA2 Lite are o putere maximă de 12 wați și garantează o calitate fantastică a sunetului. Au fost folosite materiale de înaltă calitate pentru a o face foarte durabilă, iar bateria puternică permite până la 12 ore de utilizare cu o singură încărcare. Îl puteți conecta cu ușurință la dispozitivul ales de dvs. în 3 moduri.

BlitzWolf/BW-WA2-Lite/4

Calitate uimitoare a sunetului

Boxa Blitzwolf vă va oferi un sunet de înaltă calitate, bogat în tonuri de bas. În plus, cele două diafragme pasive de pe părțile laterale permit o reproducere și mai bună a basului. Doriți să obțineți rezultate și mai bune? Cu ajutorul funcției TWS, puteți conecta două difuzoare împreună și vă puteți crea propriul sistem stereo fără fir.

BlitzWolf/BW-WA2-Lite/2

Durată lungă de funcționare

Nu mai trebuie să vă faceți griji că boxa dvs. rămâne neașteptat fără energie în timpul unei petreceri în grădină cu prietenii sau al unui picnic pe plajă! Accesoriul are încorporată o baterie reîncărcabilă de 2000 mAh, care vă permite să redați muzică timp de până la 12 ore cu o singură încărcare. În plus, puteți utiliza boxa și ca powerbank, dacă este necesar. Încărcarea boxei va dura aproximativ 3-4 ore, iar cablul USB pe care îl veți găsi în kit vă va ușura această sarcină.

BlitzWolf/BW-WA2-Lite/5

Design bine gândit

BW-WA2 Lite este un dispozitiv care impresionează nu numai prin calitatea excelentă a sunetului, ci și prin designul său modern și minimalist. Datorită designului său compact, puteți să introduceți boxa în rucsac sau în geantă și să o luați cu dumneavoastră în vacanță! De asemenea, se remarcă prin rezistența la apă IP66, astfel încât nici măcar picăturile de ploaie nu îl sperie. De asemenea, are o gaură specială pentru un cordon, ceea ce îl face și mai comod de transportat.

BlitzWolf/BW-WA2-Lite/7

Opțiuni multiple de conectivitate

Folosiți boxa așa cum vă este confortabil! Dispozitivul are un port AUX și un port USB-A încorporat, astfel încât puteți conecta cu ușurință smartphone-ul sau tableta la el. Nu doriți să fiți limitat de cabluri? Profitați de Bluetooth 5.0, care asigură o conexiune rapidă și stabilă la dispozitivul ales de dvs.

BlitzWolf/BW-WA2-Lite/1

Inclus

  • difuzor
  • Cablu de încărcare USB
  • Cablu audio de 3,5 mm
  • manual de utilizare
Producător Blitzwolf
Model BW-WA2 Lite
Culoare Negru
Material ABS + PVC + material textil
Greutate 530 g
Dimensiuni 200 x 66 x 77 mm
Rezistență la apă IP66
Conexiune Bluetooth / AUX / U-disk
Cip Bluetooth AC6951C
Versiunea Bluetooth 5.0
Interval de transmisie 10 m
Putere de ieșire 5 W x2 (max. 12 W)
Tensiune de intrare DC5.0V
Intrare pentru încărcare 400 mA / 1A
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Timp de încărcare 3-4 h
Timp de funcționare 4h (volum 100%), 12h (volum 50%)
Oprire automată Pauză / Fără semnal timp de 10 s