Difuzor Bluetooth 5.1 Blitzwolf AA-DH1 50W, 4500mAh, IPX5

100 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Difuzor Bluetooth 5.1 Blitzwolf AA-DH1

Bucurați-vă de o calitate uimitoare a sunetului și de efecte vizuale unice! Difuzorul Blitzwolf AA-DH1 se remarcă printr-o putere de ieșire de până la 50 de wați și permite 10 ore de redare. Dispune de retroiluminare color cu 8 moduri de iluminare, pe care le puteți regla cu ușurință după bunul plac. Permite conectarea în mai multe moduri, inclusiv prin Bluetooth 5.1 sau un cablu AUX. Este rezistent la apă IPX5, iar designul său extrem de ușor îl face ușor de transportat.

Efecte vizuale spectaculoase

Verifică modul în care lumina dansează pe ritmul melodiilor tale preferate! Boxa Blitzwolf AA-DH1 dispune de iluminare de fundal RGB colorată pentru efecte uimitoare. Poți regla cu ușurință iluminarea de fundal în funcție de preferințele tale, alegând dintre cele 8 moduri disponibile. Cu siguranță îți vei impresiona toți prietenii de la petrecere.

Calitate impresionantă a sunetului

Cu o putere de 50 de wați, această boxă oferă un sunet cristalin. Este suficient să apăsați butonul potrivit pentru a vă bucura de bas puternic, detalii bogate și tonuri clare. Asociați două difuzoare împreună pentru efecte sonore și mai bune.

Diferite moduri de conectare

Conectați difuzorul așa cum doriți. Este compatibilă cu tehnologia Bluetooth 5.1 cu o rază de acțiune de până la 10 metri, astfel încât să o puteți împerechea cu smartphone-ul dvs. și să redați în mod convenabil muzică de pe acesta. De asemenea, are un port AUX, USB-C și un slot pentru carduri TF. De asemenea, puteți să-i conectați un stick de memorie.

Până la 10 ore de redare a muzicii

Nu trebuie să vă faceți griji că boxa se va opri brusc din funcționare în timpul unei petreceri în casă. Dispozitivul este echipat cu o baterie de 4.500 mAh, care permite o durată de redare a muzicii de până la 10 ore. În modul standby, durează până la 30 de zile! Nu vă va lua mult timp pentru a încărca boxa – doar 4 ore pentru a o avea din nou gata de funcționare.

Luați-o cu dvs. oriunde mergeți

Boxa se remarcă prin designul său ușor și portabil – cântărește doar aproximativ 2 kg. Acest lucru înseamnă că o puteți purta cu dvs. în orice moment. De asemenea, are rezistență la apă IPX5 – perfectă pentru un grătar în grădină sau o întâlnire pe plajă, de exemplu. AA-DH1 are un mâner special la care puteți atașa cu ușurință cureaua de umăr inclusă. Transportul difuzorului este, de asemenea, ușor, cu un mâner confortabil.

Inclusă

  • difuzor
  • Cablu USB-C
  • curea de umăr
  • manual de utilizare

Specificații:

Model AA-DH1
Culoare Negru
Versiunea Bluetooth V5.1
Distanța de transmisie 10 m
Interfață USB-C, slot pentru card TF
Putere 50 W (25 W x2)
Capacitatea bateriei 4500 mAh
Timp de încărcare 4 h
Timp de redare a muzicii 10 h
Timp de așteptare 30 de zile
Dimensiuni 34 x 13 x 17 cm
Greutate 2,060 kg

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}