Difuzoare Edifier R2850DB 2.0, negru

2.832,00 lei

12 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Edifier R2850DB
Cu difuzoarele versatile R2850DB, veti obtine o experienta noua si de neuitat atunci cand ascultati melodiile preferate. Conectati-le la consola, computer si televizor folosind intrarile incorporate si descoperiti o calitate exceptionala a sunetului. Modulul Bluetooth 5.1 de ultima generatie permite, de asemenea, conexiunea fara fir. Puterea maxima RMS de 150 W ofera un bas clar, bine echilibrat. O telecomanda este inclusa pentru un control usor de oriunde.
 
Tehnologii inovatoare
Conexiunea Bluetooth 5.1 cu codificare Qualcomm aptX este responsabila pentru conectarea rapida si eficienta a difuzoarelor la orice dispozitiv. Accepta Android, Mac sau Windows, printre altele. Absenta firelor face confortul de utilizare si mai convenabil, comparativ cu optiunea standard. Oferiti-va o experienta uimitoare in timp ce ascultati albumul asteptat sau vizionati un film interesant.
Sunet cristalin
Sistemul de difuzoare 2.0 dispune de un tweeter de 0,75 inchi si un driver midrange de 4 inchi. Puterea totala de 150W impreuna cu amplificatorul de clasa D cu functie DSP sunt responsabile pentru un semnal audio perfect echilibrat, transmisie stabila si fara intarzieri deloc. De asemenea, puteti conecta un subwoofer extern suplimentar (nu este inclus) pentru a reduce si mai mult sunetul.
Compatibilitate larga
Caracteristica care va impresiona cu siguranta intr-un kit universal este compatibilitatea deplina. Varietatea de porturi va permite sa conectati majoritatea modelelor actuale, in acelasi timp. Alegeti-va sursa audio dintre intrarile disponibile Line in 1, Line in 2, coaxiale si optice, conectati-o la echipamentul dvs. si cufundati-va in magia cantecelor atmosferice.
Operare confortabila
Telecomanda inclusa pentru controlul de la distanta a echipamentului este un instrument care garanteaza un control extrem de comod al celor mai importante functii. Indiferent unde va aflati, cu doar cateva miscari, puteti regla volumul, schimba ordinea melodiilor sau selectati sursa de transmisie. Unul dintre difuzoare include trei butoane pe panoul lateral care va permit sa reglati fin functiile mentionate mai sus.
 
Finisaj elegant
Sistemul de difuzoare profesionale Edifier ofera solutii practice intr-un dulap clasic. MDF-ul lucios ofera o atmosfera eleganta in timp ce elimina complet rezonanta acustica. Ceea ce inseamna ca cea mai buna calitate va insoti chiar si la niveluri maxime de volum. Intregul se va dovedi a fi un plus interesant pentru camerele decorate cu gust.
Specificatie
Marca Edificator
Model R2850DB
Versiune Bluetooth v5.1
Putere de iesire (inalte) : 14W+14W;  (gama medie) : 16W+16W; (bas): 45W+45W
Intrare audio Linie in 1, Linie in 2,  Optic, Coaxial, Bluetooth
Raspuns in frecventa 42 Hz – 20 kHz
Dimensiune 258 x 461 x 316 mm (LxLxG)
Greutate neta 23 kg
Putere totala 150W
Culoare negru
Raportul semnal-zgomot ≥85dB (A)
Difuzor bas 8″ (220 mm)
Difuzor midrange 4″ (116 mm)
Difuzor inalte 3/4″ (19 mm)
Niveluri de intrare Linie in 1 700mV±50mV | Linie in 2 500mV±50mV OPT/COX 350mFFs ± 50mFFs Bluetooth 350 ± 50mFFs