Difuzoare Edifier M601DB 2.1, negru

1.767,00 lei

12 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

M601DB Edifier
Difuzoarele multimedia Edifier cu subwoofer wireless sunt alegerea perfecta pentru oricine viseaza la o estetica deosebita si la sunete exceptionale. Versiunea Bluetooth V5.1 cu tehnologia Qualcomm aptX ofera o operare simpla si convenabila pentru multe modele moderne. In plus, M601DB ofera si compatibilitate larga prin intrari universale. Panoul incorporat cu butoane functionale si telecomanda inclusa va facilita, de asemenea, reglarea celor mai importante setari.
 
Procesare digitala a semnalului
Un amplificator de clasa D si tehnologia DSP avansata elimina eficient distorsiunile enervante. Permite dispozitivului sa functioneze si mai eficient, mentinand un sunet clar de cristal in toate conditiile. In plus, tweeter-ul de 0,5 inchi, driverul midrange de 3,5 inchi si subwooferul de 8 inchi sunt responsabile pentru echilibrul tonal adecvat.
Multe posibilitati
Cu Bluetooth 5.1 si decodare aptX functionala, sunetul stabil poate fi transmis fara fir de la dispozitivele compatibile cu Bluetooth. Ofera o transmisie fulgeratoare cu o gama larga, fara interferente sau intarzieri. Spuneti la revedere tuturor problemelor de compatibilitate, deoarece difuzoarele M601DB sunt, de asemenea, echipate cu numeroase intrari, inclusiv Line In, AUX, optice si coaxiale. In plus, indicatorul luminos cu trei tonuri va permite sa stiti ce sursa audio ascultati.
Operare confortabila
Doua metode de ajustare faciliteaza utilizarea difuzoarelor. Folosind panoul de control special si telecomanda inclusa, puteti controla rapid volumul, modul si puterea. Nu trebuie sa te ridici de pe scaunul tau confortabil, deoarece telecomanda inclusa va permite sa operati setul de oriunde.
Personaj clasic
Difuzoarele Edifier sunt potrivite pentru orice camera eleganta. Designul elegant, dar practic, este o solutie excelenta pentru pasionatii de muzica pretentiosi. Conceptul de dulap din lemn aplicat permite ore de divertisment prin eliminarea completa a rezonantei acustice. M601DB are un interior adanc, garantand o experienta imersiva de neuitat.
Specificatie
Producator Edificator
Model M601DB
Versiune Bluetooth v5.1
Codecuri audio SBC, aptX
Intrari audio Line In, AUX, Optical, Coaxial, Bluetooth
Raspuns in frecventa R/L: 140Hz-20kHz; SW: 50Hz-170Hz
Sensibilitate de intrare AUX: R/L: 450±50mV; SW: 250±20mV; Linie de intrare: R/L: 550±50mV; SW: 250±20mV; Optic/Coaxial: R/L: 400±50mFFs; SW: 250±20mFFs; Bluetooth: R/L: 500±50mFFs; SW: 250±20mFFs
Putere de iesire (RMS) 110W (R/L:20W+20W SW:70W)
Raportul semnal-zgomot R/L: ≥85dB(A); SW: ≥75dB(A)
Nivel de zgomot ≤25dB(A)