Difuzoare Bluetooth 2.0 Blitzwolf AA-GCR3 cu RGB – 10W, Negru

109,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Blitzwolf AA-GCR3 2.0 difuzoare de calculator pentru gameri

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate și oferiți nivelul de imersiune la care visați. Difuzoarele pentru calculator Blitzwolf AA-GCR3 2.0 sunt echipate cu până la 4 drivere pentru a oferi un sunet stereo HiFi uimitor. De asemenea, acestea se remarcă prin retroiluminarea RGB colorată, cu 6 efecte disponibile. Vă puteți conecta la ele prin Bluetooth 5.0 sau printr-un cablu AUX de 3,5 mm. Operarea lor comodă este posibilă datorită telecomenzii integrate în cablu.

Calitate excelentă a sunetului stereo HiFi

Imersați-vă în joc și oferiți o experiență de neuitat. Difuzoarele AA-GCR3 pot oferi un sunet stereo HiFi de înaltă calitate – sunt echipate cu 4 drivere și puterea de ieșire ajunge la 2x 5W. În plus, sistemul avansat 2.0 înseamnă că vă puteți bucura de un câmp sonor mai larg și de basuri accentuate și puternice. Ca urmare, veți auzi și localiza cu ușurință adversarul care se apropie – acum nu veți mai fi prins cu garda jos!

Retroiluminare RGB dinamică

Creați o atmosferă uimitoare în camera dvs. de jocuri. Difuzoarele AA-GCR3 dispun de iluminare de fundal RGB colorată pentru a crea o atmosferă fantastică. De asemenea, puteți alege din 6 efecte interesante, cum ar fi Albastru, Streamer, Spectrul, Schimbare de culoare, Roșu și Verde. Încercați toate setările disponibile și vedeți care vă place cel mai mult!

2 posibilități de conectare

Vă puteți conecta la boxe în 2 moduri. De exemplu, le puteți conecta la computerul dvs. prin intermediul unui cablu AUX de 3,5 mm. Preferați o soluție fără fir? Conectați-vă la AA-GCR3 prin Bluetooth 5.0 și bucurați-vă de o transmisie stabilă și rapidă – nu vă faceți griji cu privire la întârzieri sau alte probleme de semnal. Nimic nu vă mai limitează acum!

Și mai multă comoditate

În ciuda capacităților lor puternice, boxele sunt extrem de compacte – nu vor ocupa prea mult spațiu pe birou. Dimensiunile lor sunt de numai 102 x 179 x 82 mm. În plus, operarea dispozitivelor este facilitată de telecomanda integrată în cablu. De exemplu, o puteți folosi pentru a regla volumul sau pentru a selecta efectele de iluminare. Cu Blitzwolf, tot ce aveți nevoie este întotdeauna la îndemână!

Inclus

  • Difuzoare pentru calculator cu sursă de alimentare USB
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Blitzwolf
Model AA-GCR3
Culoare Negru
Versiunea Bluetooth 5.0
Putere de ieșire 5 W x2
Răspuns de frecvență 80 Hz – 18 kHz
Raport semnal-zgomot ≥75 dB
Transductor 2,5″
Interfață AUX 3,5 mm
Sursă de alimentare USB
Sursă de alimentare DC 5 V / 1 A
Greutate 850 g
Dimensiuni (un difuzor) 82 x 179 x 102 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>