Detector inteligent de calitate a aerului Habotest HT610

170,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Detector inteligent de calitate a aerului Habotest HT610

Aveți grijă de calitatea corectă a aerului din locuința dumneavoastră. Detectorul inteligent de calitate a aerului Habotest vă va ajuta să faceți acest lucru. Dispozitivul afișează date în timp real și efectuează măsurători precise. Afișajul vă va oferi cele mai importante informații despre funcționarea HT610, iar butoanele convenabile vor face ca produsul să fie ușor de utilizat.

Măsurători precise

Poluanții din aer sunt cauza multor boli, așa că merită să vă asigurați că calitatea aerului din locuința dvs. este la un standard ridicat. Aparatul oferă măsurători precise în timp real. În plus, detectorul testează PM 2,5, PM10, dioxidul de carbon, substanțele organice volatile, temperatura și umiditatea.

Funcționare simplă și convenabilă

Dispozitivul afișează rezultatele măsurătorilor pe un ecran TFT color, oferindu-vă acces clar și convenabil la cele mai importante informații. În plus, cele trei butoane facilitează utilizarea detectorului. De asemenea, puteți dezactiva iluminarea de fundal a ecranului pe timp de noapte, astfel încât să nu vă deranjeze somnul.

Baterie de lungă durată

Detectorul inteligent de calitate a aerului Habotest este echipat cu o baterie 18650 de 2500 mAh, ceea ce se traduce prin aproximativ 420 de minute de funcționare la fiecare încărcare. În plus, aceasta asigură o utilizare sigură și este robustă.

Design bine gândit

Habotest HT610 este echipat cu un cip ARM avansat, care influențează funcționarea eficientă a dispozitivului și consumul redus de energie. Mai mult, acesta are un indicator care, prin culorile verde, galben și roșu, semnalizează calitatea bună, medie și, respectiv, proastă a aerului.

Specificații:

Producător Habotest
Model HT610
Culoare alb
Parametrii testați PM 2,5, PM10, dioxid de carbon, substanțe organice volatile, temperatură, umiditate
Afișaj AFIȘAJ TFT
Sursa de alimentare Baterie reîncărcabilă 18650
Temperatura de funcționare 0-50°C
Umiditate de funcționare 0-90% RH
Scop cameră de zi, birou, școală, grădiniță, azil de bătrâni, hotel, mașină
Dimensiuni 80 x 68 x 146 mm
Greutate 255 g
Înregistrarea datelor 1/min

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>