Deschizător multifuncțional Nextool NE0086

62,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Deschizător multifuncțional Nextool NE0086

Nu doriți să pierdeți spațiu în rucsacul de călătorie pentru unelte grele? Astăzi puteți să uitați de ele și să aveți toate echipamentele cele mai necesare prinse de chei sub forma unui breloc. Cu deschizătorul multifuncțional Nextool, puteți efectua cu ușurință sarcini zilnice, cum ar fi deschiderea sticlelor, deșurubarea șuruburilor mici sau deschiderea pachetelor. De acum înainte, veți avea întotdeauna totul la îndemână!

Multe funcții într-un instrument mic

În ciuda dimensiunilor sale mici, deschizătorul Nextool este un instrument multifuncțional care vă va ajuta în sarcinile zilnice. Printre altele, veți găsi un cuțit pentru deschiderea pachetelor, un desfăcător de sticle și o șurubelniță. Puteți ascuți cu ușurință un creion și puteți scoate cele mai mici șuruburi. În plus, poate fi folosit și ca breloc de chei, astfel încât să aveți întotdeauna cele mai importante unelte la dumneavoastră.

Confortabil de utilizat

Deschizătorul multifuncțional Nextool este o unealtă ușoară, cântărind doar 16,1 g, care încape în palma unei singure mâini, deoarece are doar 61 mm lungime atunci când este pliată. Acest lucru îl face foarte confortabil de utilizat. Doriți să îl aveți mereu cu dumneavoastră? Nimic mai simplu! Pur și simplu atașați-l la cheile dvs. și veți fi mereu pregătit pentru orice ocazie.

Securitate

Nextool este, de asemenea, o garanție de securitate. Nu mai trebuie să vă faceți griji că vă puteți deteriora coletul atunci când îl deschideți. Capul cuțitului de deschidere a coletelor a fost rotunjit pentru a proteja conținutul. În plus, utilizarea mai confortabilă și mai sigură a uneltelor va fi posibilă datorită încuietoarei speciale. Ați avut un accident de mașină și nu vă puteți scoate centura de siguranță? Cu ajutorul lamei speciale le veți tăia fără probleme. De acum înainte veți fi mereu protejat.

Calitate excelentă

Desfăcătorul multifuncțional Nextool a fost fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Mânerul este fabricat din aliaj metalic 20Cr13, în timp ce lama este fabricată din 12C27. Acest lucru garantează durabilitatea și rezistența sculei. În plus, acum puteți uita de reziduurile de lipici sau bandă adezivă de pe cuțit atunci când deschideți cutii. Lama a fost acoperită cu teflon pentru a evita astfel de situații, ceea ce face și mai comodă utilizarea acestuia.

Specificații:

Producător Nextool
Model NE0086
Material lamă Oțel inoxidabil 12C27
Material mâner Oțel inoxidabil 20Cr13
Dimensiune când este desfășurată 113 mm
Dimensiune pliată 61 mm
Greutate 16,1 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}