Deschizător de vin electric HOTO QWKPQ001

84,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Deschizător de vin electric HOTO QWKPQ001

Cină în familie, cină la lumina lumânărilor, întâlnire cu prietenii – pentru aceste situații și altele similare, deschizătorul de vin electric HOTO vă va fi de folos. Dispozitivul vă permite să deschideți o sticlă în doar 10 secunde, prin simpla apăsare a butonului dedicat. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, iar finisajul antiderapant asigură stabilitate și facilitează utilizarea.

Funcționare simplă

Dispozitivul se remarcă prin operarea sa convenabilă și intuitivă. Este echipat cu butoane de destupare și de eliberare – trebuie doar să apăsați butonul corespunzător. Sticla se va deschide după aproximativ 10 secunde. În plus, produsul funcționează silențios și îndepărtează dopul în întregime. QWKPQ001 dispune, de asemenea, de un tăietor de folie, care servește și ca un capac pentru desfăcător și permite ca produsul să fie depozitat în poziție verticală.

Motor puternic

Deschizătorul garantează o funcționare eficientă, datorită motorului puternic cu care este echipat produsul. În plus, aveți nevoie de 4 baterii AA pentru a alimenta dispozitivul (se recomandă bateriile alcaline). Acestea vă permit să deschideți aproximativ 170 de sticle.

Minimalist și practic

Deschizătorul de vin electric HOTO va fi un accesoriu perfect pentru orice bucătărie. Designul cilindric face ca dispozitivul să se simtă foarte bine în mână, iar finisajul PC durabil și mat asigură stabilitate. Diametrul deschizătorului este de 36 mm, astfel încât produsul se va potrivi pentru majoritatea sticlelor. În plus, o fereastră transparentă vă permite să vedeți în timp ce destupați.

Specificații:

Producător HOTO
Model QWKPQ001
Dimensiuni 59,9 x 44,7 x 185,4 mm
Greutate aprox. 250 g
Tensiune nominală 6V
Putere nominală 15 W
Temperatura de funcționare 10°C ~ 40°C
Temperatura de depozitare 10°C ~ 50°C
Umiditate de depozitare ≤90%RH
Alimentare electrică x4 AA
Material ABS, oțel inoxidabil

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>