Depilator Ulike Air3 UI06 IPL (violet)

1.979 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Epilator Ulike Air3 UI06 IPL (violet).

Spuneți adio metodelor tradiționale de epilare. Ulike Air 3 este un epilator IPL care funcționează pentru zone precum picioarele, axilele, brațele, zona bikini sau deasupra buzei superioare. Produsul vă permite, de asemenea, să alegeți între 3 niveluri de energie și 2 moduri de lucru. În plus, asigură o utilizare sigură. În plus, oferă o funcție de răcire pentru a preveni arsurile. Veți găsi accesorii incluse pentru a utiliza Ulike Air 3 în siguranță și confort.

Ulike/UI06-purple/1

3 niveluri de energie

Epilatorul IPL Ulike Air 3 oferă 3 niveluri de reglare a energiei, ceea ce îl face potrivit pentru diferite tipuri de piele. Nivelul Soft are o frecvență de iradiere ridicată și va funcționa bine pentru epilarea zonelor sensibile, cum ar fi zona de bikini. Este potrivit pentru pielea sensibilă și pentru tenul închis la culoare. Nivelul Body oferă o frecvență de iradiere ușor mai mică și este conceput pentru părul de grosime medie. Pentru zone precum umerii. Utilizați nivelul Powerful pentru firele de păr mai groase, cum ar fi pe picioare.

Ulike/UI06-purple/6

2 moduri de lucru

Ulike Air 3 are 2 moduri de lucru pe care le puteți utiliza în funcție de zona pe care o epilați. Modul continuu este potrivit pentru zonele mai mari, de exemplu, brațele sau picioarele. Modul unic, pe de altă parte, te scapă de firele de păr inestetice de deasupra buzei superioare și de pe degete. Folosiți epilatorul de 3 ori pe săptămână în primele 1-2 săptămâni și de două ori pe săptămână în următoarele 3-5 săptămâni. După 5 săptămâni, folosiți aparatul la fiecare 2 sau 4 săptămâni.

Ulike/UI06-purple/9

Câțiva pași pentru o piele netedă

Utilizarea Ulike Air 3 nu vă va cauza nicio problemă. În primul rând, îndepărtați părul din toate zonele pe care doriți să le tratați cu ajutorul epilatorului – folosiți lama de ras furnizată pentru a face acest lucru. Apoi conectați aparatul la o sursă de alimentare și puneți-vă ochelarii de protecție. Apoi porniți aparatul și setați modul și nivelul de energie. Așezați epilatorul pe piele și apăsați butonul dedicat. Dispozitivul se va opri automat după 3 minute de nefolosire.

Ulike/UI06-purple/8

Inclus

  • Epilator IPL
  • cablu de alimentare
  • adaptor
  • ochelari de protecție
  • aparat de ras
  • manual de instrucțiuni
Producător Ulike
Model Air 3
Cod produs UI06
Culoare violet
Lumina IPL
Număr de niveluri de energie 3
Moduri de funcționare Continuă, unică
Funcția de răcire da