Delux Tastatură ergonomică fără fir GM908CV BT+2.4G (negru)

40 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatura ergonomică fără fir Delux GM908CV

Tastatura fără fir Delux GM908CV este perfectă atât pentru acasă, cât și pentru muncă. Datorită designului său ergonomic, vă puteți bucura de un confort de neegalat în utilizare, iar cele 106 taste vă permit să lucrați fără probleme și confortabil. Dispozitivul se conectează la computerul dvs. în mod wireless – fie prin 2.4G, fie prin Bluetooth 3.0 / 5.0. Tastatura are, de asemenea, un suport de palmă detașabil.

Pentru confortul dumneavoastră

Petreceți mult timp în fața calculatorului? Aveți grijă de confortul și sănătatea dumneavoastră! Tastatura Delux GM908CV are o formă ergonomică pentru a vă oferi un confort incredibil, chiar dacă lucrați pentru perioade lungi de timp. De asemenea, dispune de un suport detașabil pentru palmă, care este fabricat din material PU plăcut la atingere și garantează un suport excelent pentru încheietura mâinii, reducând în același timp tensiunea de pe încheieturi.

3 posibilități de conectare

Cu Delux, vă veți elibera de cabluri, veți obține libertatea de mișcare la care visați și veți putea păstra mai ușor ordinea pe birou. Tastatura GM908CV este fără fir. O puteți conecta la până la 3 dispozitive prin Bluetooth 3.0, Bluetooth 5.0 sau în banda 2.4G. Acum puteți spune adio limitărilor!

Performanță fiabilă

Ce altceva face ca tastatura GM908CV să fie atât de potrivită pentru o varietate de aplicații? Produsul este echipat cu 106 taste care nu numai că cedează ușor degetelor dvs. și oferă un răspuns rapid, dar sunt și extrem de silențioase. Acestea au o durată de viață de până la 3 milioane de apăsări. Dispozitivul este, de asemenea, compatibil cu sistemele de operare populare, cum ar fi Windows, Mac OS și Android. Oferă, de asemenea, taste funcționale practice.

Durată lungă de viață a bateriei

Nu vă faceți griji că trebuie să reîncărcați frecvent tastatura. GM908CV este echipată cu o baterie de 210 mAh de lungă durată, ceea ce îi permite să reziste o perioadă surprinzător de lungă. Durata sa de funcționare ajunge la 21 de ore cu o singură încărcare! Pentru a o încărca, este suficient să o conectați la o sursă de alimentare cu ajutorul cablului USB-C inclus în kit – după aproximativ 2 ore, va fi gata să vă servească din nou.

Inclus

  • Tastatura
  • Cablu USB-C
  • Suport magnetic detașabil pentru palmă
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Delux
Model GM908CV
Culoare Negru
Conexiune Fără fir
Interfață 2.4G / Bluetooth 3.0 / Bluetooth 5.0
Număr de taste 106
Durata de viață a tastelor 3 milioane de apăsări de taste
Comutatoare Întrerupătoare tip foarfecă
Iluminare de fundal Nici unul
Sursă de alimentare Baterie cu polimeri de litiu
Capacitatea bateriei 210 mAh
Tensiune de funcționare 3,2-4,2 V
Curent de funcționare 10 mA
Timp de funcționare la fiecare încărcare Aprox. 21 h
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Greutate 640,6 g (cu suport), 480 g (fără suport)
Dimensiuni 420 x 220 x 20 mm
Material ABS + piele PU
Compatibilitate Windows 2000 / XP / 7 / 8 / 10, Mac OS, Android
Altele 12 taste funcționale, posibilitatea de a asocia 3 dispozitive în același timp, suport magnetic pentru încheietura mâinii

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>