Delux GM901D BT+2.4G Tastatură ergonomică fără fir (albă)

281 lei

26 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatura ergonomică fără fir Delux GM901D

Petreceți mult timp în fața calculatorului? Aveți grijă de sănătatea și confortul dumneavoastră! Tastatura fără fir Delux GM901D dispune de un design ergonomic pentru un confort de neegalat. Este echipată cu 107 taste și un suport special pentru palmă. O puteți conecta la până la 3 dispozitive folosind Bluetooth 3.0, Bluetooth 5.0 și în banda 2.4G. De asemenea, dispune de taste funcționale practice.

Conceput pentru confortul dvs.

Bucurați-vă de un confort de neegalat chiar și atunci când lucrați la computer pentru perioade lungi de timp. Tastatura GM901D are o formă ergonomică, curbată, și dispune de un suport pentru palmă încorporat, creat cu un material extrem de tactil. Toate acestea fac posibilă menținerea unei poziții mai naturale de tastare și oferă un suport excelent pentru încheietura mâinii.

Ideală pentru a fi folosită atât în poziție așezată, cât și în picioare.

Ce altceva face ca tastatura GM901D să fie atât de versatilă și confortabilă de utilizat? Produsul este echipat cu picioare față și spate care vă permit să îi reglați în mod optim înălțimea și unghiul. Acest lucru înseamnă că este ideală atât pentru lucrul în poziție așezată, cât și în picioare. Configurați-o exact așa cum aveți nevoie și bucurați-vă de și mai mult confort!

Conectați-l la 3 dispozitive în același timp

Spuneți adio cablurilor inutile, ușurați-vă păstrarea ordonată a biroului și bucurați-vă de libertate. Tastatura GM901D este fără fir – o puteți conecta la computer prin 2.4G sau Bluetooth 3.0 / 5.0 și o puteți conecta la până la 3 dispozitive în același timp și puteți comuta între ele în mod convenabil. Acest lucru vă va face munca și mai ușoară!

Lucru confortabil

Tastatura GM901D este echipată cu 107 taste cu o durată de viață de până la 8 milioane de apăsări de taste. Acestea sunt extrem de durabile, dar și silențioase. De asemenea, acestea asigură o funcționare lină și timpi de răspuns rapizi. În plus, tastele funcționale speciale vă facilitează operarea playerului media sau reglarea volumului. Tastatura este alimentată de doar 2 baterii AAA, care pot fi achiziționate de la mulți comercianți cu amănuntul.

Specificații

Producător Delux
Model GM901D
Tip Membrană
Culoare Alb
Conexiune Fără fir
Interfață 2.4G / Bluetooth 3.0 / Bluetooth 5.0
Număr de taste 107
Durata de viață a tastelor 8 milioane de apăsări de taste
Sursă de alimentare 2 baterii AAA
Tensiune de funcționare 3-4,2 V
Curent de funcționare 3,5 mA
Greutate 860 g
Dimensiuni 449 x 234 x 48 mm
Material ABS + piele PU
Compatibilitate Windows 7 / 8 / 10, Mac OS
Altele 12 taste funcționale, posibilitatea de a asocia 3 dispozitive în același timp, suport pentru palmă

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>