Deko Tools DKGG3215CE, grup electrogenar pe benzină 220V

228,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Deko Tools DKGG323215CE, grup electrogenar pe benzină 220V

Nu mai trebuie să vă temeți de o penurie bruscă de energie electrică. Cu grupul electrogenerator Deko Tools aveți o sursă de energie suplimentară, de urgență. Ceea ce diferențiază acest aparat este puterea maximă ridicată de până la 3 kW și motorul său OHV în 4 timpi. În plus, rezervorul său de combustibil are o capacitate de 15 litri, iar consumul său în timpul funcționării este de numai 0,6 litri pe oră. Acest lucru face ca unitatea să fie capabilă să genereze energie electrică pentru o perioadă lungă de timp și va fi fiabilă pe șantier sau ca sursă de energie de urgență.

Putere enormă

Grupul generator DKGG3215CE va fi o sursă excelentă de energie electrică de urgență, deoarece are o putere maximă de 3 kW. În plus, acesta a fost echipat cu un sistem AVR pentru a vă asigura confortul. Ce înseamnă acest lucru? Aceasta înseamnă că unitatea va regla automat tensiunea între 220 și 240 de volți.

Motor fiabil

Un motor pe benzină în 2 timpi cu carburator este responsabil pentru funcționarea fiabilă și eficientă a grupului electrogen Deko Tools. Unitatea are un rezervor de combustibil mare, cu o capacitate de 15 litri, și consumă în medie doar 0,6l/1h, permițând o funcționare continuă de până la 25 de ore. Se recomandă utilizarea uleiului 5W-30.

Confort de utilizare

Agregatul Deko Tools nu este doar un dispozitiv foarte funcțional, ci și foarte confortabil de utilizat. Acesta a fost echipat cu un sistem de pornire cu bobină sau electric, astfel încât sunteți sigur că va porni întotdeauna când aveți nevoie de el. În plus, are și 2 prize de 230 de volți, astfel încât puteți conecta mai multe aparate în același timp. În plus, nivelul său de zgomot este de 75-80 dB, ceea ce înseamnă că este silențios pentru un generator.

Siguranță

Deko Tools este o garanție de siguranță. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea aparatului, deoarece este echipat cu un sistem de răcire cu aer. În plus, dispune și de protecție împotriva scurtcircuitelor pentru priza de alimentare și are un grad de impermeabilitate IP23, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi chiar și în ploaie.

Inclus

  • 2 bujii de aprindere VDE
  • 1 x instrument de înlocuire a bujiilor de aprindere
  • 1 x cablu de încărcare de 12 volți

Specificații:

Producător Deko Tools
Model DKGG3215CE
Tip motor Motor pe benzină cu un singur cilindru, răcit cu aer, OHV, în 4 timpi, cu carburator, înfășurare din cupru
Tensiune/ frecvență nominală 220 V – 240 V ~50 Hz
Putere maximă 3 kW
Putere nominală 2,8 kW
Ieșire DC 12 V / 8,3 A
Viteza nominală 3000 rpm
Sistem de pornire Solenoid/electric
Capacitatea rezervorului de combustibil 15 l
Capacitatea rezervorului de ulei de motor 0,5 l
Sistem de aprindere TCL
Greutate 40 kg
Timp de funcționare până la 25 de ore
Ulei recomandat 5W-30

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}