Generator pe benzina Deko Tools DKGG3215C, 220V

223 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Deko Tools DKGG3215C, generator pe benzină de 220V

Aveți nevoie de o sursă de energie suplimentară? Grupul electrogen Deko Tools DKGG3215C va fi o alegere excelentă. Această unitate se distinge prin puterea maximă ridicată de până la 3 kW și prin motorul OHV în 4 timpi fiabil. În plus, este echipat cu un rezervor mare de combustibil cu o capacitate de 15 litri. Echipamentul va genera energie electrică pentru o perioadă lungă de timp, deoarece consumul mediu de combustibil este de numai 0,6l/1h. Generatorul Deko Tools va fi sursa dvs. de energie electrică de urgență.

 

Putere mare

Puterea maximă a generatorului Deko Tools este de 3 kW, astfel încât va fi o sursă excelentă de energie electrică de urgență. În plus, a fost echipat cu un sistem AVR pentru a vă asigura confortul. Acest lucru înseamnă că unitatea va regla automat tensiunea între 220 și 240 de volți.

 

Motor puternic

Un motor pe benzină în 2 timpi cu carburator este responsabil pentru funcționarea fiabilă și eficientă a grupului electroenergetic. În plus, unitatea poate funcționa timp de până la 25 de ore, deoarece rezervorul de combustibil are o capacitate de 15 litri, iar consumul mediu de combustibil este de 06l/1h. Pentru grupul electrogen Deko Tools se recomandă utilizarea unei pâlnii 5W-30.

 

Utilizare convenabilă

Grupul electrogenerator DKGG3215C se remarcă nu doar prin funcționalitate, ci și prin confortul de utilizare. Acesta oferă posibilitatea de pornire prin bobină și a fost echipat cu 2 prize de 230 V, astfel încât să puteți conecta mai multe aparate la el. Este destul de silențios, deoarece nivelul său de zgomot este de 75-80 dB.

 

Siguranță garantată

Cu uneltele Deko Tools beneficiați de o garanție de siguranță. Aparatul este echipat cu un sistem de răcire cu aer, astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea aparatului. Pentru o protecție suplimentară, acesta dispune, de asemenea, de protecție împotriva scurtcircuitelor pentru priza de alimentare și de un grad de impermeabilitate IP23. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza și pe vreme rea.

 

Livrat cu

  • 2 bujii de aprindere VDE
  • 1 x unealtă de înlocuire a bujiilor
  • 1 x cablu de încărcare de 12 volți

Specificații:

Producător Deko Tools
Model DKGG3215CE
Tip motor Motor pe benzină cu un singur cilindru, răcit cu aer, OHV, în 4 timpi, cu carburator, înfășurare din cupru
Tensiune/ frecvență nominală 220 V – 240 V ~50 Hz
Putere maximă 3 kW
Putere nominală 2,8 kW
Ieșire DC 12 V / 8,3 A
Viteza nominală 3000 rpm
Sistem de pornire solenoid
Capacitatea rezervorului de combustibil 15 l
Capacitatea rezervorului de ulei de motor 0,5 l
Sistem de aprindere TCL
Greutate 40 kg
Timp de funcționare până la 25 de ore
Ulei recomandat 5W-30