Deerma F600 umidificator de aer cu ultrasunete Deerma F600

160,00 lei

199 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Deerma F600 – Umidificatorul de aer de care aveți nevoie

Cu F600, veți obține un nivel optim de umidificare a aerului în casa dvs. și vă veți menține sănătatea dvs. și a celor dragi. Aparatul are un rezervor de apă încăpător (5l) și vă permite să reglați gradul de umidificare a aerului în funcție de nevoile dumneavoastră. Un panou cu ecran tactil cu afișaj vă oferă informații despre funcționarea dispozitivului, iar o funcție de programare vă permite să personalizați funcționarea F600. În plus, designul elegant și modern al dispozitivului se va integra în aproape orice interior și va fi o decorare unică a camerei.

Sprijin fiabil pentru bunăstarea dumneavoastră

Mulți factori vă afectează sănătatea, cum ar fi temperatura și umiditatea aerului. Este important să fiți conștienți de acest lucru și să asigurați condiții optime în locurile pe care le vizitați cel mai des. Cu ajutorul unui umidificator Deerma, puteți crea un mediu sănătos, umidificat, plăcut și sigur.

Conceput special pentru dvs.

Designul inteligent al umidificatorului îl face extrem de eficient și sigur. Acoperirea specială previne eficient contaminarea și dezvoltarea bacteriilor. Prin urmare, puteți fi siguri că ceața de apă eliberată este perfect curată și sigură pentru sănătatea dumneavoastră.

Utilizare surprinzător de ușoară

Operarea umidificatorului este incredibil de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să turnați apă în recipientul special, să înșurubați capacul și să apăsați butonul de pornire. Asta este tot ce trebuie pentru a vă bucura de aer umidificat! Și nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să schimbați des apa – capacitatea rezervorului este de până la 5 litri, ceea ce permite o utilizare intensivă timp de mai multe ore. Trebuie doar să completați apa o dată pe zi!

Verificați rapid informațiile care vă interesează

Aparatul este ușor de utilizat datorită unui panou tactil inteligent cu un afișaj digital ușor de utilizat. Acesta vă permite să verificați temperatura camerei în orice moment. De asemenea, puteți selecta modul de umidificare care vă interesează. Panoul tactil vă va impresiona prin sensibilitatea butoanelor – timpul de răspuns al acestora este foarte rapid.

Un umidificator personalizat pentru dvs.

Puteți adapta cu ușurință umidificatorul Deerma F600 la nevoile dumneavoastră. Când mergeți la culcare, puteți activa modul de noapte, care va opri afișajul – lumina inutilă nu vă va deranja somnul. Aveți, de asemenea, opțiunea de a seta un program pentru ca unitatea să funcționeze timp de până la 12 ore – umidificatorul se va opri automat după o perioadă stabilită. De asemenea, puteți decide asupra intensității ceții atomizate. Comutați liber între cele trei niveluri disponibile și reglați cantitatea de apă distribuită în funcție de preferințele dumneavoastră. Deerma F600 vă oferă atât de multe posibilități – încercați-le pe toate!

Design versatil

Ceea ce mai caracterizează umidificatorul Deerma F600 este designul său minimalist și elegant. Dispozitivul este fabricat din plastic ABS robust, iar suprafața sa netedă îl face ușor de curățat. Ascuns sub capacul umidificatorului, un mâner convenabil permite transportarea liberă a rezervorului de apă – de exemplu, pentru a-l spăla. Indicatorul transparent al nivelului de apă vă permite să verificați rapid câtă apă a mai rămas și dacă trebuie completat în curând. Cu o schemă de culori discrete, dominată de alb și maro subtil, Deerma F600 poate deveni un accesoriu elegant și practic pentru orice interior. Cu siguranță își va găsi cu siguranță locul perfect și în casa dumneavoastră!

Relaxare

Avantajele umidificatorului Deerma nu se opresc aici. Aparatul este dotat cu un sertar special în care puteți adăuga câteva picături din uleiul de parfum preferat. Acest lucru va umple camera cu o aromă plăcută și vă va asigura că vă veți simți mai bine.

Specificații:

Producător Deerma
Model F600
Tensiune nominală 220-240V~50/60Hz
Putere nominală 25 W
Dimensiuni 210 × 210 × 330 mm
Capacitate rezervor 5 L
Aromaterapie Da

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>