Deerma F325 umidificator de aer cu ultrasunete Deerma F325

163 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Deerma F325 umidificator de aer cu ultrasunete Deerma F325

Umidificatorul modern Deerma F325 este ideal pentru utilizarea în casă. Dimensiunile sale compacte, combinate cu puterea mare de 25 W, facilitează umidificarea oricărei încăperi.

Design modern

Unitatea a fost fabricată din materiale de cea mai bună calitate pentru o durabilitate de lungă durată și un aspect modern. Rezervorul de apă transparent vă permite să urmăriți nivelul apei. De asemenea, puteți adăuga decorațiunile preferate în recipient pentru a personaliza umidificatorul după gustul dvs.

Umidificare pe tot parcursul zilei

Rezervorul de 5L trebuie reumplut doar o dată pe zi pentru a umidifica în mod continuu întreaga cameră pe tot parcursul zilei sau al nopții. Umidificatorul vă va avertiza atunci când nivelul apei este scăzut, iar când se termină, se va opri automat.

Funcționare silențioasă

Designul umidificatorului a păstrat volumul de funcționare cât mai mic posibil, astfel încât funcționează la doar 36 dB. Funcționarea sa este aproape inaudibilă chiar și pe timp de noapte.

Ceață blândă

Ieșirea în formă de umbrelă și atomizorul ceramic permit o ejecție uniformă a aburului. Acesta blochează eficient picăturile mari de apă, iar cele 8 fante distribuie uniform ceața fină în exterior, fără a provoca pete de apă.

Ușor de utilizat

Aparatul este acționat prin intermediul unui singur buton. Există două moduri de funcționare: prima treaptă de viteză, care distribuie ușor aburul, și a doua treaptă de viteză pentru o umidificare rapidă cu o ejecție de ceață mare.

Specificații

Producător Deerma
Model F325
Tensiune nominală 220-240V~50/60Hz
Putere nominală 25W
Dimensiuni 220 x 220 x 285 mm
Capacitatea rezervorului de apă 5L

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>