Deerma DR050 mini ceainic electric/termos electric Deerma DR050

129,00 lei

122 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Deerma DR050 ceainic electric / termos

Deerma DR050 este un dispozitiv versatil care poate acționa ca un ceainic și termos portabil. Acesta vă permite nu numai să fierbeți apă, ci și să îi mențineți temperatura datorită funcției termos. Produsul este sigur de utilizat și este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțel inoxidabil 304 și are o capacitate de 350 ml. Capacul termosului va funcționa bine și ca o cană. Dispozitivul este atât de ușor și la îndemână încât vă poate însoți aproape oriunde – acasă, la serviciu sau în călătorii.

Însoțitorul dvs. indispensabil

Asigurați-vă că vă puteți prepara cafea aromată, ceai fierbinte sau supă pudră oriunde ați merge. Ceainicul DR050 este extrem de ușor și portabil – îl puteți introduce cu ușurință în geantă sau în rucsac. Nu va fi o povară prea mare. În plus, consumul de energie al aparatului este de numai aproximativ 300 de wați. Așadar, îl puteți folosi fără probleme și în locuri unde există limitatoare de putere – de exemplu, în cămine sau hoteluri.

Fierbe apa și o menține caldă

Atunci când este deconectat de la sursa de alimentare, băutura din interior va rămâne caldă pentru o perioadă de timp, la fel ca într-un termos normal. Acest lucru este posibil datorită izolației termice în 3 straturi. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu o supapă specială de siguranță și 3 orificii de aerisire, care asigură o evaporare uniformă. Acest lucru îl face și mai sigur de utilizat.

Utilizare confortabilă

Termosul a fost conceput pentru a vă oferi un confort maxim. Funcționarea sa simplă este posibilă cu ajutorul unui singur buton. Tamponul de silicon antiderapant vă permite să sprijiniți dispozitivul ferm pe suprafața pe care o alegeți, iar cablul detașabil facilitează transportul și depozitarea. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea termosului – un sigiliu special previne acest lucru. Capacul produsului poate fi folosit ca o ceașcă – astfel încât nu este nevoie să adăugați o greutate suplimentară în geantă sau în rucsac.

De dragul siguranței

Nu vă fie teamă că vă veți arde. Termosul este echipat cu o izolație termică în 3 straturi, datorită căreia suprafața sa nu se încălzește excesiv. Interiorul este fabricat din oțel inoxidabil 304, care este sigur pentru a fi utilizat în contact cu alimentele. În plus, tehnologiile utilizate reduc la minimum riscul de proliferare a bacteriilor. De asemenea, produsul este protejat, printre altele, împotriva supraîncălzirii.

Inclus

  • Termos
  • Cablu de alimentare
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Deerma
Nume Cupa de încălzire portabilă
Model DEM-DR050
Sursă de alimentare rețea 220-240V~
Putere nominală 300 W
Frecvența nominală 50 Hz
Capacitate 350 ml
Dimensiuni 81 x 81 x 217 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>