Darkflash Water Square 5 caz de calculator (negru)

261 lei

160 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Darkflash Water Square 5 caz de calculator

Creați PC-ul visurilor dumneavoastră. Carcasa Darkflash Water Square iese în evidență prin designul său inteligent și modern și vă permite să obțineți un efect elegant, de gaming. Este extrem de robustă și rezistentă la deteriorări. Puteți instala până la 8 ventilatoare în carcasă. Printre altele, este dotată cu porturi USB și un buton de alimentare.

Design uimitor

Carcasa are un aspect cu adevărat remarcabil. Panoul frontal atrage atenția cu un model interesant în formă de fagure de miere. Panoul frontal este fabricat din sticlă goală, ceea ce permite obținerea unor efecte fantastice cu ajutorul accesoriilor RGB. Panoul frontal este fabricat din sticlă călită, în timp ce panoul lateral este fabricat din sticlă acrilică robustă de 4 mm grosime.

Manoperă de calitate superioară

Celelalte părți ale carcasei sunt realizate din tablă SPCC de înaltă calitate, care a fost vopsită suplimentar. Acest lucru face ca produsul să arate și mai bine. În plus, panoul superior are un design magnetic. Acesta a fost proiectat astfel încât să reducă riscul de pătrundere a prafului în carcasă și să faciliteze curățarea acesteia.

Creați cel mai bun sistem de răcire

Nu vă faceți griji că PC-ul dvs. se va supraîncălzi. Produsul găzduiește până la 8 ventilatoare (disponibile separat) și este echipat cu o conductă de răcire internă. Câștigați posibilitatea de a instala o răcire cu apă în partea superioară a carcasei cu un diametru de 240 mm sau 2 ventilatoare de 120 mm. În partea din față puteți amplasa o răcire cu apă de 360mm sau 3 ventilatoare de 120mm. În partea din spate a carcasei, veți găsi spațiu pentru un ventilator de 120mm. Deasupra carcasei pentru sursa de alimentare există spațiu pentru 2 ventilatoare, astfel încât puteți obține o răcire mai eficientă și un efect RGB interesant.

Ușor de utilizat

Carcasa a fost proiectată pentru a vă permite să vă creați și să vă extindeți PC-ul relativ ușor. Printre altele, Water Square 5 poate găzdui 2 unități SATA 2.5 (HDD sau SSD), o VGA de 340 mm și un cooler de 165 mm pentru CPU. În partea de jos a carcasei veți găsi spațiu pentru sursa de alimentare.

Porturi și butoane încorporate

Bucurați-vă de o operare simplă și confortabilă a PC-ului dumneavoastră. Carcasa este echipată cu 2 porturi USB 2.0 și un port USB 3.0 pentru a vă transfera rapid fișierele. Produsul are, de asemenea, un buton de alimentare încorporat și prize pentru conectarea unui microfon și a unor căști. În plus, unul dintre porturi suportă modul de control al efectelor de lumină RGB.

Specificații

Producător Darkflash
Model Water Square 5
Tip Mid Tower
Dimensiuni 398 x 181 x 444 mm
Material SPCC 0,5 mm
Greutate 4,2 kg
Placă de bază standard ATX, Micro-ATX
Sloturi SSD / HDD 2 / 2
Sloturi de expansiune 7
Lungime maximă VGA 340 mm
Înălțimea maximă de răcire a procesorului 165 mm
Locul de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatoarelor

Față: răcire cu apă de 360 mm / ventilator de 120 mm x3
Spate: răcire cu apă de 120 mm / ventilator de 120 mm x1
Sus: răcire cu apă de 240 mm / ventilator de 120 mm x2
Șasiu deasupra PSU: ventilator de 120 mm x2

I/O în partea din față USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, HD AUDIO, mod RGB
Panou frontal Sticlă securizată
Panoul din stânga Sticlă acrilică

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>