Darkflash V200 Tastatură fără fir Darkflash V200 Brown Sugar

123,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatura fără fir Darkflash V200

Tastatura fără fir cu membrană Darkflash V200 este echipată cu 84 de taste silențioase și vă permite să lucrați fără probleme și confortabil. Suportă conectarea prin Bluetooth și în banda 2.4G și, de asemenea, o puteți împerechea cu 3 dispozitive simultan. Produsul se remarcă, de asemenea, prin compatibilitate largă și timp de lucru îndelungat. Are nevoie doar de 2 baterii AAA (nu sunt incluse) pentru a-l alimenta.

3 opțiuni de conectivitate

V200 se conectează la dispozitivul ales de dvs. în 3 moduri – 2.4G, Bluetooth 3.0 și Bluetooth 5.0. Puteți chiar să îl asociați cu 3 dispozitive în același timp și să comutați convenabil între ele prin simpla apăsare a tastei corespunzătoare. Toate cele 3 tehnologii de conectare garantează o transmisie rapidă și stabilă – uitați de interferențe!

Compatibilitate extinsă

Indiferent de dispozitivele pe care le utilizați cel mai des – tastatura V200 vă permite să lucrați confortabil în aproape orice situație. Dispozitivul este compatibil cu sistemele de operare populare, cum ar fi iOS, Windows și Mac OS. Astfel, îl puteți conecta cu ușurință la laptop, calculator, tabletă sau chiar la smartphone.

Mergeți aproape oriunde

Folosiți tastatura în mod confortabil oriunde doriți – acasă, la serviciu sau la universitate. V200 este atât de ușoară și manevrabilă încât o puteți lua cu ușurință cu dvs. oriunde trebuie să mergeți. O puteți introduce cu ușurință în geantă, rucsac sau geanta pentru laptop! În plus, datorită tastelor silențioase, nu trebuie să vă faceți griji că cineva vă va deranja cu zgomote enervante. Așadar, nu ezitați să folosiți tastatura într-o cafenea sau bibliotecă.

Durată lungă de viață a bateriei

Dispozitivul este alimentat de 2 baterii AAA. Acestea vor asigura o durată de funcționare surprinzător de lungă pentru tastatură. Presupunând că o utilizați timp de aproximativ 8 ore în fiecare zi, o puteți folosi până la 150 de zile! Nu vă faceți griji că bateriile se vor descărca prea repede și vă vor împiedica să lucrați.

Design îmbunătățit

Această tastatură practică a fost rafinată până la cel mai mic detaliu. Datorită designului său ergonomic, oferă un nivel ridicat de confort, chiar și în timpul utilizării prelungite. Tastele sale sunt ușor de mângâiat pe degete și au o durată de viață de 10 milioane de clicuri. În plus, lângă fanta pentru baterie există un mic compartiment pentru receptorul USB, ceea ce face ca depozitarea acestuia să fie mult mai ușoară și evită pierderea lui.

Specificații:

Producător Darkflash
Model V200
Tip Membrană
Culoare Zahăr brun
Conexiune Fără fir
Interfață 2.4G / Bluetooth 3.0 / Bluetooth 5.0
Număr de taste 84
Durata de viață a tastelor aprox. 10 milioane de clicuri
Iluminare de fundal Nu
Greutate Aprox. 369 g (inclusiv receptorul USB, fără baterie)
Dimensiuni 310,6 x 121,3 x 22,1 mm
Sursa de alimentare 2x baterii AAA (nu sunt furnizate)
Compatibilitate Windows XP / 7 / 8.1 / 10, Mac OS X10.4 sau o versiune ulterioară, iOS
Altele Este posibilă împerecherea cu 3 dispozitive în același timp

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>