Darkflash L6 L6 LED active CPU cooler (radiator + ventilator 90×90)

127,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash L6 răcitor activ pentru CPU

Asigurați-vă că unitatea centrală de procesare a computerului dvs. este răcită corespunzător. Răcitorul L6 a fost conceput pentru a îndeplini perfect această sarcină. Nu mai puțin de 6 heatpipe-uri disipă eficient căldura, iar baza din cupru prezintă o conducție termică optimă. Compatibil atât cu procesoarele Intel, cât și cu cele AMD, produsul este ușor de instalat. De asemenea, se remarcă prin iluminarea elegantă în 4 culori a fundalului.

Design bine gândit – răcire optimă

Ce face ca Darkflash L6 să fie atât de potrivit pentru a menține CPU-ul la temperatura potrivită? Răcitorul a fost echipat cu un mini-turn dublu, ceea ce a contribuit la creșterea semnificativă a eficienței sale. Cele 6 heatpipe-uri reduc instantaneu temperaturile ridicate. Mai mult, baza realizată din cupru este în contact direct cu CPU-ul, mărind suprafața efectivă a radiatorului și asigurând o mai bună conducere a căldurii.

Ventilator puternic

Micul ventilator de 90 mm surprinde cu o performanță uimitoare. Acesta funcționează la viteze de până la 2.200 rpm, garantând o răcire optimă a CPU-ului. În ciuda acestei eficiențe ridicate, L6 funcționează extrem de silențios, cu un nivel de zgomot de mai puțin de 29,6 dB. Rulmenții hidraulici de înaltă calitate sunt responsabili pentru acest lucru, printre altele.

Iluminare de fundal elegantă

Coolerul nu numai că menține CPU-ul la temperatura potrivită, dar îi conferă calculatorului dumneavoastră un caracter unic. Iluminarea cu 4 culori a ventilatorului oferă o strălucire frumoasă și oferă un efect estetic uimitor. Folosind L6, veți face ca hardware-ul dvs. să arate cu adevărat fantastic! Pentru cele mai interesante rezultate, utilizați o carcasă cu panouri transparente și alte dispozitive cu RGB.

Instalare fără probleme

Vă este teamă că instalarea unui cooler ar putea fi prea complicată și consumatoare de timp? Nu vă temeți! Instalarea unității nu reprezintă o provocare majoră. Darkflash L6 este compatibil cu anumite modele de procesoare Intel și AMD – îl veți instala cu succes în PC-ul dvs. și vă veți bucura de performanța sa fiabilă.

Specificații

Producător Darkflash
Model L6
Dimensiuni 96.5x90x136 mm
Dimensiunile ventilatorului 90x90x25 mm
Viteza ventilatorului 2200 +/-10% RPM
Nivel maxim de zgomot 29,6 dB (A)
Flux de aer 46,6 CFM
Presiune statică 2,56 mm H2O
Tipul de rulment Hidraulic
Greutate 510 g (inclusiv ventilator/kit de montaj)
Compatibilitate Intel: LGA 775/115X/1366/2011;
AMD: AM3/AM4;

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>