Darkflash DLZ31 carcasă de calculator Mesh (negru)

551 lei

26 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Darkflash DLZ31 carcasă de calculator Mesh

Doriți să creați o configurație hardware pe care să vă puteți juca bine? Sau plănuiți să construiți un PC fiabil pentru muncă? Atunci alegeți carcasa Darkflash DLZ31 Mesh! Produsul oferă spațiu de montare pentru 7 ventilatoare de 120 mm și este echipat cu un suport pentru placa grafică. De asemenea, are încorporate porturi USB, USB-C și multe altele. În plus, panoul lateral transparent care se deschide vă permite să afișați componentele selectate într-un mod interesant – cum ar fi cele cu iluminare de fundal RGB.

Calculatorul de care aveți nevoie

Construiește-ți computerul perfect pentru jocuri sau de lucru. Carcasa oferă spațiu pentru SSD și HDD, mai multe carduri suplimentare, o placă grafică cu o lungime de până la 390 mm și un cooler pentru CPU cu o înălțime de până la 172 mm. În plus, un inel practic pentru cabluri facilitează organizarea optimă a spațiului, iar un slot special permite instalarea verticală a GPU-ului (cu ajutorul unui cablu PCI-E). Carcasa este, de asemenea, echipată cu un suport pentru placa grafică.

Răcire eficientă

Vă place să jucați jocuri dinamice? Sau folosiți adesea software pretențios? Cu Darkflash, puteți fi siguri că PC-ul dvs. nu se va supraîncălzi! Modelul DLZ31 Mesh permite instalarea a până la 7 ventilatoare de 120 mm sau 6 ventilatoare de 140 mm. De asemenea, permite instalarea unor sisteme de răcire cu apă de 240 mm, 280 mm sau 360 mm. În plus, designul atent gândit al carcasei garantează o disipare rapidă și eficientă a căldurii.

Chiar mai multe caracteristici

Cu ajutorul șasiului Darkflash DLZ31 Mesh, puteți crea cu ușurință o configurație hardware pe care vă va plăcea să o utilizați. Produsul este echipat cu mai multe porturi practice, cum ar fi USB 3.0 și USB-C, astfel încât vă puteți bucura de transferuri rapide de fișiere. Există, de asemenea, butoane de alimentare și de resetare, precum și o ieșire pentru căști/difuzor și o intrare pentru microfon. Mai mult, există filtre de praf detașabile în partea superioară și inferioară a carcasei – le puteți îndepărta și curăța cu ușurință dacă este necesar.

Design original

Carcasa este echipată cu un panou lateral transparent din sticlă călită. În acest fel, puteți crea efecte vizuale interesante, de exemplu, prin utilizarea ventilatoarelor cu iluminare de fundal RGB. Acest lucru este ideal pentru sala de jocuri! În plus, un mâner special vă permite să deschideți și să închideți panoul în mod convenabil, astfel încât să puteți înlocui componentele selectate sau să curățați hardware-ul în orice moment. De remarcat, de asemenea, panoul frontal original care conferă carcasei un caracter unic și modern.

Specificații

Producător Darkflash
Model DLZ31 Mesh
Culoare Negru
Tip de carcasă Turn mijlociu
Placă de bază standard ATX, M-ATX, ITX
Panou lateral Sticlă călită
Panou frontal Metal
Dimensiuni 495,9 x 217,2 x 505,5 mm
Locuri de montare a unităților HDD / SSD: 2 / 4
Sloturi pentru carduri suplimentare 7 + 2
Lungimea maximă a plăcii grafice 390 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 172 mm
Locul de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator 120 mm x3 / ventilator 140 mm x3;
Spate: ventilator 120 mm x1 / ventilator 140 mm x1;
Sus: ventilator 120 mm x3 / ventilator 140 mm x2;

(ventilatoarele nu sunt incluse)

Opțiuni de instalare pentru răcire cu apă Față: răcire cu apă de 240 / 280 mm;
Partea superioară: răcire cu apă de 240 / 280 / 360 mm;
Conexiuni USB 3.0 x2, USB-C x1, USB-C x1, ieșire căști / difuzor, intrare microfon, alimentare, resetare

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>