Darkflash DLM23 cu LED-uri pentru calculator (negru)

222 lei

203 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Darkflash DLM23 caz de calculator

Moderna carcasă de calculator DLM23 permite o răcire eficientă a PC-ului dumneavoastră – pot fi instalate până la 5 ventilatoare. Porturile încorporate permit, de asemenea, utilizarea transmisiei USB 3.0. Produsul impresionează prin designul său modern. Panoul lateral din sticlă călită poate fi deschis cu ușurință, iar banda luminoasă A-RGB de pe partea frontală adaugă o notă unică carcasei.

Design atent gândit

Nu mai este nevoie să folosiți unelte pentru a demonta carcasa și a înlocui piesele. Panoul lateral magnetic poate fi deschis în mod convenabil ori de câte ori aveți nevoie. Fabricată din sticlă călită – pentru a afișa componentele individuale. Permite, de asemenea, efecte de iluminare excelente. De asemenea, produsul se remarcă prin structura sa de înaltă calitate. Dar asta nu este tot! Banda luminoasă RGB de pe partea frontală a carcasei poate fi sincronizată cu PC-ul dvs. și vă permite să vă bucurați de un spectacol cromatic uimitor.

Soluții optime – răcire eficientă

Nu vă faceți griji cu privire la problemele legate de răcirea PC-ului. Orificiile de aerisire de pe panoul din dreapta al carcasei nu numai că își îndeplinesc scopul în mod fantastic, dar arată și foarte bine. Acest model este compatibil cu diverse componente de sistem. De exemplu, pot fi instalate 2 ventilatoare de 120/140 mm pentru răcire cu aer și un ventilator de 240 mm pentru răcire cu apă. În total, puteți instala până la 5 ventilatoare! Carcasa este, de asemenea, echipată cu o conductă de răcire internă.

Posibilități extinse de extindere

Dar posibilitățile dvs. nu se termină aici! Modelul se distinge prin compatibilitatea sa extinsă, iar designul său ușor de utilizat facilitează extinderea sau modernizarea computerului. Printre altele, carcasa permite instalarea de unități SATA 2,5 sau a unei surse de alimentare de 210 mm.

Compatibilă cu USB 3.0

Descoperiți avantajele transmisiei rapide a USB 3.0. Portul corespunzător din partea superioară a carcasei vă oferă și mai mult confort. Este, de asemenea, compatibil cu USB 2.0. Produsul este, de asemenea, echipat cu porturi audio HD și USB 2.0, astfel încât să îl puteți adapta cu succes la nevoile dvs. și să creați PC-ul perfect pentru dvs.

Specificații:

Producător Darkflash
Model DLM23
Culoare Negru
Tip carcasă Mini turn
Placă de bază standard M-ATX, ITX
PSU standard ATX
Panou lateral Sticlă călită
Panou frontal ABS
Dimensiuni 408 x 208 x 425 mm
Greutate 4,9 kg
Locuri de instalare a discurilor HDD x 2 SSD x 2
Sloturi pentru carduri adiționale 4
Lungimea maximă a plăcii grafice 350 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator de 120 mm x2 În spate: ventilator de 120 mm x1 Sus: ventilator de 120 mm x2; ventilator de 140 mm x2 (ventilatoare neincluse)
Opțiuni de instalare a răcirii cu apă În spate: sistem de răcire cu apă de 120 mm Sus: sistem de răcire cu apă de 240 mm
Conectorii panoului frontal USB 3.0 x1 USB 2.0 x2 USB 2.0 x2 Ieșire pentru căști/difuzor Intrare microfon Alimentare LED de resetare
Iluminare de fundal Panou frontal ARGB

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>