Darkflash DLM21 carcasă de calculator Mesh (roz)

248,00 lei

48 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash DLM21 Mesh caz de calculator (roz)

Dacă sunteți în căutarea unei carcase de calculator care să vă impresioneze prin designul său elegant și care să vă permită să vă extindeți hardware-ul cu o serie de componente funcționale, DLM21 Mesh se va dovedi a fi un adevărat succes! Plasa din partea frontală și panoul lateral din sticlă călită oferă o vedere convenabilă asupra interiorului computerului, în timp ce designul magnetic vă oferă acces ușor și facilitează înlocuirea pieselor. Canalul de răcire intern și posibilitatea de a instala componente suplimentare elimină problema supraîncălzirii hardware-ului. Printre altele, carcasa dispune și de un port USB 3.0.

Design atent gândit

Nu mai este nevoie să folosiți unelte pentru a demonta carcasa și a înlocui piesele. Panoul lateral magnetic poate fi deschis în mod convenabil ori de câte ori aveți nevoie. Fabricată din sticlă călită – oferă o vedere perfectă a componentelor individuale ale computerului, la fel ca și modelul de plasă de pe partea frontală. Toate acestea permit, de asemenea, obținerea unor efecte de iluminare excelente. Produsul se distinge, de asemenea, prin textura sa excelentă, care se datorează oțelului SPCC vopsit de 0,6 mm.

Soluții optime – răcire eficientă

Nu vă temeți de problemele legate de răcirea computerului. Produsul este compatibil cu diferite tipuri de componente. De exemplu, puteți instala cu succes 2 ventilatoare de 120/140 mm cu răcire cu aer și răcire cu apă. În total, puteți instala până la 6 ventilatoare! Carcasa este echipată cu o conductă de răcire internă.

Posibilități extinse de extindere

Dar acesta nu este sfârșitul posibilităților dumneavoastră! Compatibilitatea extinsă a modelului și designul său ușor de utilizat facilitează extinderea sau modernizarea computerului dvs. Printre altele, carcasa permite instalarea de SSD / HDD sau a unei surse de alimentare de 210 mm.

Compatibilă cu USB 3.0

Descoperiți avantajele transmisiei rapide a USB 3.0. Portul corespunzător din partea superioară a carcasei vă oferă și mai mult confort. Este, de asemenea, compatibil cu USB 2.0. Produsul este, de asemenea, echipat cu porturi USB 2.0, o intrare pentru microfon și o ieșire pentru căști / difuzor. Prin urmare, îl veți adapta cu succes la nevoile dumneavoastră și veți crea computerul perfect pentru dumneavoastră!

Specificații:

Producător Darkflash
Model DLM21 Mesh
Culoare Roz
Tip de carcasă Mini-turn
Dimensiuni 376x208x405 mm
Material SPCC 0,6 mm
Greutate netă 4,9 kg
Placă de bază standard M-ATX, ITX
Opțiuni de montare HDD 2 sau 1
Opțiuni de montare SSD 3 sau 2
Sloturi pentru carduri suplimentare 4
Lungimea maximă a plăcii grafice 350/330 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Opțiuni de montare a sursei de alimentare 210 mm, jos
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator de 120 mm x3;
Spate: ventilator de 120 mm x1;
Partea superioară: ventilator de 120 mm x2 / ventilator de 140 mm x2;

(ventilatoarele nu sunt incluse)

Opțiuni de instalare a răcirii cu apă Spate: răcire cu apă de 120 mm x1;
Partea superioară: răcire cu apă de 240 mm x1;
Conexiuni USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, ieșire pentru căști/difuzor, intrare pentru microfon
Panou frontal Plastic
Panoul din stânga Sticlă securizată

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>