Darkflash DLM200 carcasă de calculator (negru)

173,00 lei

285 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash DLM200 caz de calculator

Sunteți în căutarea unei carcase de calculator care să vă permită să vă asamblați calculatorul visurilor dumneavoastră? Darkflash DLM200 este alegerea perfectă! Este compatibilă cu o gamă largă de componente și dispune de un design modern, original și atrăgător, care îi conferă un caracter unic.

Calculatorul visurilor tale

Construiți-vă un computer cu care să puteți lucra sau chiar să vă jucați. Carcasa DLM200 este compatibilă cu standardele plăcilor de bază, cum ar fi M-ATX și ITX, și permite, de asemenea, instalarea unui cooler pentru CPU cu o înălțime de 160 mm și a unei plăci grafice cu o lungime de până la 300 mm. Există, de asemenea, 4 sloturi pentru carduri adiționale, precum și spațiu pentru unități HDD sau SSD. Posibilitățile sunt aproape infinite!

Sistem de răcire puternic

Cu DLM200, puteți construi cu ușurință un PC care poate face față chiar și celor mai solicitante jocuri fără să se supraîncălzească. Pot fi instalate până la 6 ventilatoare de 120 mm sau 4 ventilatoare de 140 mm. De asemenea, este disponibil spațiu pentru răcire cu apă de 240 mm sau 360 mm. Toate acestea vă vor permite să aveți grijă să vă mențineți hardware-ul la un nivel optim de temperatură.

Adaptat la nevoile dvs.

Bucurați-vă de lucrul confortabil la computerul dvs. Darkflash DLM200 este echipat cu o varietate de porturi și butoane, pe care le veți găsi cu siguranță utile. Printre altele, oferă o interfață USB 2.0, o ieșire pentru căști/difuzor și o interfață USB 3.0 pentru transferul rapid de date. Dacă transferați frecvent fișiere între dispozitive, aceasta va fi opțiunea ideală pentru dumneavoastră – vă va economisi timp!

Design original

Vrei ca computerul tău să arate grozav? Darkflash DLM200 este carcasa potrivită pentru dumneavoastră! Un panou lateral transparent realizat din sticlă călită și un panou frontal cu o structură interesantă de plasă permit obținerea unor efecte vizuale interesante, de exemplu în combinație cu ventilatoare RGB. În plus, ambele panouri pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a înlocui piesele sau pentru a curăța hardware-ul.

Specificații

Producător Darkflash
Model DLM200
Culoare Negru
Tip carcasă Mini turn
Placă de bază standard M-ATX, ITX
Panou lateral Sticlă călită
Panou frontal Metal
Dimensiuni 381 x 208 x 425,5 mm
Locuri de montare a unităților HDD x2 / SSD x2
Sloturi pentru carduri suplimentare 4
Lungimea maximă a plăcii grafice 300 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locul de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator 120 mm x3 / 140 mm x2;
Spate: ventilator 120 mm x1;
Sus: ventilator 120 mm x2 / 140 mm x2;

(ventilatoarele nu sunt incluse)

Opțiuni de instalare a răcirii cu apă Față: răcire cu apă de 360 mm;
Partea superioară: răcire cu apă de 240 mm;
Conectori pentru panoul frontal USB 3.0 x1, USB 2.0 x1, ieșire pentru căști/difuzor, intrare microfon, alimentare, resetare, LED

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>