Darkflash DK431 caz de calculator + 4 ventilatoare (alb)

309,00 lei

123 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash DK431 caz de calculator

Cu ajutorul carcasei de calculator Darkflash DK431, puteți crea cu ușurință o configurație hardware pe care vă veți bucura de jocuri sau de lucru. Produsul este echipat cu diverse porturi, cum ar fi USB 3.0 și 2.0, iar pentru construcția sa au fost folosite materiale de înaltă calitate. Panoul lateral transparent, care se deschide, nu numai că facilitează schimbarea componentelor, dar permite și obținerea unor efecte vizuale interesante, de exemplu, atunci când este combinat cu ventilatoare RGB.

Elegantă și funcțională

Panoul lateral al carcasei este echipat cu balamale practice, astfel încât îl puteți deschide cu ușurință pentru a schimba componentele sau pentru a curăța hardware-ul. Acesta este realizat din sticlă călită, ceea ce face posibilă afișarea componentelor din interior – de exemplu, a celor cu retroiluminare colorată. Un mâner special din mătase face ca aceasta să fie ușor de deschis. În plus, panoul frontal din plasă cu filtru din PVC conferă carcasei un caracter industrial și mai interesant.

Sistem de răcire optimă

Jucați jocuri dinamice și fiți sigur că PC-ul dvs. nu se va supraîncălzi. DK431 permite instalarea a până la 12 ventilatoare de 120 mm sau 8 ventilatoare de 140 mm. De asemenea, dispune de orificii de aerisire pe panoul său lateral pentru o și mai bună disipare a căldurii. În plus, puteți instala un sistem de răcire cu apă de 360 mm în partea superioară sau frontală a carcasei. Notă: Nu este posibilă instalarea ventilatoarelor pe partea dreaptă și a răcirii cu apă în partea din față a carcasei în același timp.

Mai multe posibilități de extindere

Carcasa suportă instalarea a până la 4 hard disk-uri, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți spațiu pentru fotografiile sau videoclipurile dvs. Este ideală pentru graficieni și fotografi, printre alții. De asemenea, vă permite să montați o placă VGA de 400 mm și un cooler CPU de 160 mm înălțime. Designul atent gândit și sistemul practic de prindere a cablurilor vă asigură că puteți optimiza utilizarea spațiului. DK431 are, de asemenea, un filtru de praf detașabil pentru a vă ajuta să vă păstrați componentele în stare bună.

O serie de porturi utile

Creați o configurație hardware pe care vă simțiți confortabil să o utilizați. Carcasa DK431 este echipată cu o serie de porturi și butoane utile care vă vor ușura mult munca. Printre altele, aveți o intrare pentru microfon și o ieșire pentru căști/difuzor, 2 porturi USB 2.0, precum și butoanele Reset și Power. Există, de asemenea, un port USB 3.0 care vă permite să încărcați rapid dispozitivele conectate și să transferați fișiere în cel mai scurt timp.

Specificații

Producător Darkflash
Model DK431
Culoare Alb
Tip carcasă Turn mijlociu
Placă de bază standard E-ATX, ATX, M-ATX
Panou lateral Sticlă călită
Panou frontal Fier / ABS
Dimensiuni 470 x 205 x 485 mm
Locuri de instalare a discurilor HDD x 2 / SSD x 2
Sloturi pentru carduri de expansiune 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 400 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locul de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator de 120 mm x3 / ventilator de 140 mm x3;
Partea superioară: ventilator de 120 mm x3 / ventilator de 140 mm x2;
Partea din spate: ventilator de 120 mm x1;

Opțiuni de instalare a răcirii cu apă Față: răcire cu apă de 360 mm;
Spate: răcire cu apă de 360 mm;
Conexiuni USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, ieșire pentru căști/difuzor, intrare microfon, alimentare, resetare

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>