Darkflash DK360 caz de calculator (alb)

248,00 lei

131 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash DK360 caz de calculator

Creați-vă un computer care să funcționeze bine nu numai la locul de muncă, ci și, de exemplu, în timpul jocurilor dinamice. Carcasa Darkflash DK360 este compatibilă cu o mare varietate de componente și este echipată cu mai multe porturi cheie – inclusiv USB 3.0 și USB 2.0.

Design original

Doriți ca computerul dvs. nu numai să funcționeze perfect, ci și să arate bine? Carcasa DK360 este alegerea perfectă! Panoul său lateral este realizat din sticlă călită, iar panoul frontal iese în evidență cu o structură interesantă de plasă. Acest lucru vă permite, de exemplu, să afișați componentele selectate cu iluminare de fundal RGB într-un mod original și să obțineți efecte vizuale fantastice.

Posibilități enorme

Carcasa oferă o mulțime de posibilități de extindere, astfel încât vă puteți crea cu ușurință calculatorul de vis. DK360 permite instalarea a 2 HDD-uri sau 1 SSD și este compatibilă cu standardele plăcilor de bază ATX, M-ATX și ITX. De asemenea, permite instalarea unei plăci grafice cu o lungime de până la 350 mm și a unui cooler pentru CPU cu o înălțime maximă de 160 mm.

Sistem de răcire optimizat

Jucați chiar și cele mai solicitante jocuri și nu vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea PC-ului dumneavoastră. Șasiul DK360 permite un sistem de răcire optim – datorită designului său îmbunătățit, acesta disipează căldura în mod eficient. Pot fi instalate până la 6 ventilatoare. În plus, răcirea cu apă poate fi instalată în partea superioară, frontală sau posterioară.

Lucrați în confort

Adaptați PC-ul la nevoile dvs. și bucurați-vă de condiții de lucru confortabile. Șasiul DK360 este echipat cu cele mai importante porturi și butoane pentru a vă facilita operarea hardware-ului finit. Printre altele, există un port USB3.0, care vă permite să transferați fișiere în cel mai scurt timp. Există, de asemenea, 7 sloturi pentru carduri de expansiune, pentru ca tu să îți extinzi configurația exact așa cum îți dorești.

Inclus

  • Carcasă
  • Accesorii de montare

Specificații

Producător Darkflash
Model DK360
Culoare Alb
Tip carcasă Turn mijlociu
Placă de bază standard ATX, M-ATX, ITX
Panou lateral Sticlă călită
Panou frontal SPCC / ABS
Dimensiuni 475 x 210 x 405,8 mm
Locuri de instalare a discurilor HDD x2 / SSD x1
Sloturi pentru carduri de expansiune 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 350 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator de 200 mm x2 / 120 mm x3 / 140 mm x3;
Spate: 120 mm x1;
Sus: 120 mm x2 / 140 mm x2;
Număr de ventilatoare instalate Nici unul
Opțiuni de instalare a răcirii cu apă Față: răcire cu apă de 240 mm / 360 mm;
Spate: răcire cu apă de 120 mm;
Sus: răcire cu apă de 240 mm;
Conectori pentru panoul frontal USB 3.0 x1, USB 2.0 x1, ieșire pentru căști/difuzor, intrare microfon, alimentare, resetare

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>