Înapoi la produse
Darkflash DK431 caz de calculator + 4 ventilatoare (alb) Prețul inițial a fost: 500,00 lei.Prețul curent este: 338,00 lei.

Darkflash DK351 caz de calculator + 4 ventilatoare (alb)

Prețul inițial a fost: 364,00 lei.Prețul curent este: 277,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash DK351 caz de calculator

Doriți să vă construiți un computer pe care să puteți juca cu ușurință cele mai noi jocuri? Sau poate aveți nevoie de un hardware fiabil pentru muncă? Alegeți carcasa Darkflash DK351 pentru a crea configurația visurilor dumneavoastră! Produsul este compatibil cu diverse tipuri de componente și oferă o varietate de porturi utile, inclusiv USB 3.0, precum și un design elegant și unic. Kitul include, de asemenea, 4 ventilatoare CL6.

O carcasă atrăgătoare

DK351 nu este doar funcțional, ci impresionează și prin designul său modern. Panoul său lateral este realizat din sticlă călită de înaltă calitate, astfel încât puteți obține efecte vizuale interesante, de exemplu cu ventilatoare RGB. În plus, poate fi demontat cu ușurință pentru a înlocui piesele sau pentru a curăța hardware-ul, dacă este necesar. Panoul frontal al carcasei atrage, de asemenea, atenția cu designul său industrial original.

Tot ce aveți nevoie

Plănuiți să transferați frecvent fișiere pe noul dvs. PC? Carcasa Darkflash DK351 va fi o alegere excelentă! Aceasta este echipată cu mai multe porturi și butoane utile care vă vor ușura mult munca. De exemplu, există 2 porturi USB 3.0, care vă permit să obțineți viteze impresionante de încărcare sau de transfer de date. În plus, carcasa este echipată cu un filtru de praf care poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință. Astfel, vă puteți păstra cu ușurință computerul în condiții excelente și vă puteți asigura o performanță optimă!

Calculatorul visurilor dvs.

Cu Darkflash vă puteți asambla cu ușurință PC-ul de vis. Șasiul DK351 poate găzdui unități SSD sau HDD, precum și răcitoare de CPU cu o înălțime de până la 160 mm și plăci grafice cu o lungime maximă de 340 mm. De asemenea, este compatibil cu standardele plăcilor de bază ATX, M-ATX și E-ATX. De asemenea, oferă 7 sloturi pentru carduri de expansiune, astfel încât să puteți crea o configurație hardware perfect adaptată nevoilor dumneavoastră.

Răcire optimă

Un program grafic solicitant? Sau poate un joc deosebit de dinamic? Nu trebuie să vă faceți griji că computerul se supraîncălzește și refuză să funcționeze! Carcasa DK351 vă permite să instalați până la 4 ventilatoare de 140 mm sau 6 ventilatoare de 120 mm. De asemenea, oferă suficient spațiu pentru, de exemplu, un răcitor de apă de 240 mm. Dar acesta nu este sfârșitul caracteristicilor! Sunt incluse până la 4 ventilatoare CL6.

Setul include

  • Carcasă
  • 4x ventilatoare CL6

Specificații

Producător Darkflash
Model DK351
Culoare Alb
Tip carcasă Turn mijlociu
Placă de bază standard ATX, M-ATX, E-ATX
Panou lateral Sticlă călită
Dimensiuni 390 x 200 x 450 mm
Locuri de instalare a discurilor HDD / SSD: 2 / 2 sau 3
Sloturi pentru carduri adiționale 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 340 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator de 120 mm x3 / ventilator de 140 mm x2;
Spate: ventilator de 120 mm x1;
Sus: ventilator de 120 mm x2 / ventilator de 140 mm x2;
Număr de ventilatoare incluse 4x ventilator CL6
Opțiuni de instalare pentru răcire cu apă Față: răcire cu apă de 120 mm / 240 mm / 280 mm / 360 mm;
Conectori pentru panoul frontal USB 3.0 x2, USB 3.0, ieșire pentru căști/difuzor, alimentare, resetare

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>