Darkflash DK210 caz de calculator (negru)

324,00 lei

309 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash DK210 caz de calculator

Cu carcasa de calculator DK210, vă veți construi computerul, având grijă de organizarea corespunzătoare a spațiului. Panourile laterale pot fi îndepărtate rapid și convenabil, ceea ce face curățarea și extinderea hardware-ului mult mai ușoară. Modelul vă permite, de asemenea, să obțineți un sistem de răcire optim, iar porturile încorporate, cum ar fi USB 3.0, permit instalarea comodă a cablurilor. Părțile laterale și partea frontală a carcasei sunt realizate din sticlă călită durabilă, ceea ce conferă carcasei un caracter unic și elegant.

Design elegant și funcțional

Panourile laterale ale carcasei au fost asamblate cu ajutorul unor șuruburi cu degetul mare și pot fi îndepărtate cu ușurință. Astfel, puteți curăța cu ușurință hardware-ul sau îl puteți extinde cu piese noi. Dar asta nu este tot! Panoul din sticlă călită de pe partea frontală a fost gravat cu laser – îl puteți sincroniza cu iluminarea RGB pentru un efect de gaming elegant.

Echipat cu porturile necesare

Mai multe porturi I/O au fost plasate în partea superioară a șasiului pentru a vă ajuta să evitați problemele de cablare și pentru a vă oferi un confort de neegalat. Printre acestea se numără USB 3.0, USB 2.0 și audio HD. Cu Darkflash, vă veți bucura, prin urmare, printre altele, de transferuri de fișiere ultrarapide!

Organizarea perfectă a spațiului

Carcasa a fost proiectată în așa fel încât să vă puteți monta convenabil componentele, păstrând în același timp totul curat și ordonat. Deschiderile și benzile asigură aranjarea corectă a cablurilor, iar suporturile speciale sunt ideale pentru instalarea HDD-urilor sau SSD-urilor. De asemenea, tu decizi cum vrei să montezi GPU-ul – orizontal sau vertical (în acest caz vei avea nevoie de un cablu PCI-E, care se achiziționează separat).

Creați un sistem de răcire optim

Cu Darkflash, reduceți riscul de supraîncălzire a PC-ului dumneavoastră. Panoul frontal al carcasei este echipat cu guri de aerisire pentru o mai bună răcire a hardware-ului. Modelul permite instalarea mai multor ventilatoare. De asemenea, este compatibil cu radiatoare – până la 360 mm în față, până la 120 mm în spate și până la 240 mm în partea superioară.

Specificații

Producător Darkflash
Tip de carcasă Turn complet
Dimensiuni 410x210x480 mm
Material SECC 0,6 mm
Culoare Negru
Placă de bază standard ATX, M-ATX, ITX
Opțiuni de montare a HDD 2 sau 1
Opțiuni de montare SSD 3 sau 2
Sloturi de expansiune 7
Lungime maximă VGA 360 mm
Înălțimea maximă a procesorului 160 mm
Opțiuni de montare a sursei de alimentare Jos, 200 mm
Opțiuni de montare a radiatorului Partea superioară: 240 mm;
Partea frontală: 240/280/360 mm;
Partea posterioară: 120 mm;
Opțiuni de instalare a ventilatorului Partea superioară: 120 mm x2 / 140 mm x2;
Partea frontală: 120 mm x3 / 140 mm x3 / 200 mm x2;
Partea posterioară: 120 mm x1;

(fără ventilatoare incluse)

Porturi I/O și comutatoare USB 3.0, USB 2.0, USB 2.0, HD Audio, buton de alimentare, buton de resetare, comutator LED
Panou frontal Sticlă călită
Panoul din stânga Sticlă securizată

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>