Darkflash DK180 Graffiti caz de calculator (negru)

180,00 lei

249 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash DK180 Graffiti Computer Case (negru)

Oferă-i carcasei tale de calculator propriul tău caracter! Datorită panoului frontal unic, puteți decora carcasa cu propriul desen sau cu o inscripție, care nu numai că se potrivește stilului dvs., dar își schimbă și culoarea datorită compatibilității cu lumina de fundal ARGB. În plus față de iluminarea de fundal comutabilă, panoul superior oferă acces la porturile USB 2.0 sau audio de bază.

Stil și funcționalitate

Panourile laterale ale carcasei sunt montate prin intermediul unor șuruburi cu aripi, astfel încât îndepărtarea lor este extrem de ușoară. Acest lucru oferă acces rapid la componente, în cazul în care este nevoie de piese noi sau de curățarea de rutină a interiorului. Panoul din stânga a fost îmbogățit cu sticlă temperată, care protejează interiorul carcasei de influențele externe și prezintă perfect componentele de acolo, dotate cu iluminare de fundal RGB.

Porturi încorporate

Pe panoul superior, veți găsi comutatorul pornit/oprit, porturile USB 2.0 și audio HD. Astfel, vă va fi ușor să accesați conținutul oricărei memorii portabile și să vă conectați căștile de gaming, fie că sunt USB sau Mini Jack. Mulțumită butonului LED, puteți controla, de asemenea, culoarea și tipul de iluminare de fundal RGB din interiorul carcasei.

Organizarea spațiului

Instalarea ușoară a componentelor și menținerea unei ordini corespunzătoare în interiorul carcasei sunt asigurate de un design adecvat al carcasei. Suporturile speciale pot fi utilizate pentru a instala HDD și SSD direct în carcasă fără șine suplimentare, iar numeroasele deschideri, plasate în cele mai relevante locații, vă permit să organizați cablarea componentelor dumneavoastră.

7 sloturi de expansiune atât pe orizontală, cât și pe verticală

Șasiul permite conectarea a 7 componente diferite la sloturile PCI de pe placa de bază. În plus, sloturile situate în partea din spate a carcasei pot fi deplasate în poziție verticală. Aceasta este soluția ideală pentru a pune în evidență toate culorile RGB ale plăcii grafice. Carcasa nu este echipată cu elemente de montare pentru alte componente.

Posibilitatea de a încorpora mai multe ventilatoare

Asigurați o răcire adecvată în interiorul carcasei. Fie că doriți să instalați un ventilator de răcire sau o răcire AIO, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la montarea acestora. Montați răcirea cu apă all-in-one pe partea superioară a carcasei, dacă aceasta măsoară 120 mm în diametru, sau pe partea frontală, la 240 mm. Montați ventilatoare suplimentare în partea din spate a carcasei și asigurați un flux de aer de răcire adecvat.

Grafică pe carcasă

O caracteristică distinctivă este panoul frontal, pe care puteți plasa orice scris sau desen. În acest fel, vă puteți decora trusa de gaming și, datorită conectivității ARGB, desenul se va armoniza cu toată iluminarea din interior. Sunt incluse două markere pentru a crea desenul. Fiecare este de grosimi diferite pentru a putea crea cea mai bună grafică. Acest lucru este perfect pentru streamerii care își etalează computerul în timpul transmisiunilor. Aceștia își pot pune apoi logo-ul, codurile promoționale, textele relevante sau specificațiile computerului lor pe carcasă. Aceasta este o posibilitate cu totul nouă!

Specificații:

Producător Darkflash
Model DK180
Culoare Negru
Tip carcasă Turn mijlociu
Placă de bază standard ATX, M-ATX, ITX
Panou lateral Sticlă călită
Panou frontal Sticlă călită
Dimensiuni 432*188*345mm
Locuri de instalare a discurilor HDD x 1/2
SSD x 3/2
Sloturi pentru carduri adiționale 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 300 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului Față: ventilator 120 mm x3
Spate: ventilator 120 mm x1
Sus: ventilator 120 mm x2
(ventilatoarele nu sunt incluse)
Opțiuni de instalare a răcirii cu apă Față: sistem de răcire cu apă de 240 mm
Partea superioară: sistem de răcire cu apă de 120 mm
Conectori de pe panoul frontal USB 2.0 x 2
Ieșire pentru căști/difuzor
Intrare microfon
Alimentare
Resetare
LED
Lumina de fundal Panoul frontal ARGB

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>