Darkflash Darkair Plus ARGB cooler activ pentru CPU (radiator + ventilator 120×120)

127,00 lei

55 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Răcitor activ pentru CPU (radiator + 2x ventilator) Darkflash Darkair Plus

Răcitorul Darkair Plus distribuie și conduce căldura în mod strălucit, permițându-vă să mențineți CPU-ul computerului dvs. la temperatura potrivită. Acesta este echipat cu 2 ventilatoare. Impresionează prin designul său unic – retroiluminarea RGB colorată îi conferă un caracter de gaming fantastic. Cele 4 conducte de căldură asigură o funcționare fiabilă. Dispozitivul este compatibil cu procesoarele Intel și AMD. De asemenea, suportă funcția de control inteligent PWM.

Design inteligent – răcire eficientă

Răcitorul este echipat cu 4 heatpipes, care asigură o performanță perfectă a procesorului. Baza de cupru este în contact direct cu acesta și garantează o mai bună conducere a căldurii. Dar asta nu este tot! Metalul de înaltă calitate de pe plăci distribuie, de asemenea, căldura în mod strălucitor și crește eficiența unității, în timp ce două ventilatoare puternice contribuie și mai mult la disiparea eficientă a căldurii.

Control inteligent PWM

Căutați o soluție optimă? Avem vești excelente pentru dumneavoastră! Răcitorul Darkair Plus suportă controlul inteligent PWM – convingeți-vă de avantajele sale. De asemenea, este echipat cu rulmenți hidraulici de calitate excelentă.

Ușor de utilizat

Nu vă temeți de probleme la instalarea răcitorului. Produsul este ușor de utilizat, iar instalarea este relativ simplă. Unitatea este compatibilă atât cu platformele Intel, cât și cu AMD – cu siguranță va funcționa bine cu hardware-ul dvs.

Lumina de fundal fantastică și colorată

Ce altceva scoate în evidență coolerul Darkair Plus? Designul original! Retroiluminarea colorată a ventilatorului, în combinație cu carcasa special concepută a dispozitivului, oferă efecte vizuale uimitoare. Pentru cele mai interesante rezultate, combinați coolerul cu o carcasă transparentă și cu alt hardware RGB.

Kitul include

  • Radiator
  • Ventilator x2
  • Kit de instalare Intel și AMD
  • Pastă conductoare termică
  • Șuruburi de montaj
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Darkflash
Model Darkair Plus
Culoare Negru
Tip de răcire Activă
Număr de ventilatoare 2
Viteză 1600 RPM
Nivel maxim de zgomot 29 dBA
Flux de aer 68 CFM
Durata de viață 30000 h
Tensiune de alimentare 12 V
Conector 4 pini
Tipul de rulment Rulment hidraulic
Iluminare ARGB
Număr de țevi de căldură 4
Compatibilitate Intel: LGA 775 / 1155 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 (Core i3/i5/i7) /; AMD: AM4/FM2 / FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2
Dimensiunea ventilatorului 120x120x25 mm
Dimensiuni 128x155x50 mm
Greutate 680 g
Material radiator Cupru și aluminiu

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>