Darkflash Aquarius Mesh caz de calculator (negru)

209 lei

43 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Darkflash Aquarius caz calculator Aquarius

Cu carcasa de calculator Darkflash Aquarius puteți crea un calculator pe care să vă jucați sau să lucrați. Aceasta permite instalarea a până la 8 ventilatoare și este echipată cu mai multe porturi, cum ar fi USB 3.0, USB 2.0 și HD Audio. A fost creată din materiale de calitate excelentă, ceea ce o face extrem de durabilă și ușor de întreținut. Panourile transparente vă permit să obțineți efecte vizuale interesante.

Stil și funcționalitate

Panoul lateral al carcasei este fabricat din sticlă acrilică solidă de 3 mm grosime. Panoul frontal este, de asemenea, transparent, astfel încât puteți obține efecte vizuale interesante cu dispozitive RGB, cum ar fi ventilatoarele, de exemplu. Capacul superior este magnetic, ceea ce face curățarea produsului mult mai ușoară și îl protejează de praf. În plus, panourile SPCC de calitate excelentă au fost vopsite suplimentar, ceea ce îi conferă un aspect modern și elegant.

Golfuri și porturi încorporate

Produsul dispune de bay-uri pentru o placă VGA de 330 mm și pentru un cooler CPU cu o lungime maximă de 160 mm, ceea ce va rezolva problema cablurilor inestetice. Există, de asemenea, posibilitatea de a monta un răcitor de apă de 240 mm. Există, de asemenea, o intrare USB 3.0 pentru transferul rapid de fișiere, precum și 2 intrări USB 2.0 și o intrare HD Audio. Carcasa dispune, de asemenea, de o carcasă independentă pentru hard disk și sursa de alimentare.

Sistemul de răcire

Carcasa a fost proiectată pentru a vă permite să evitați supraîncălzirea computerului. Este echipată cu o conductă de răcire internă excelentă și permite instalarea a până la 8 ventilatoare: 3 ventilatoare de 120 mm în partea frontală sau un răcitor de apă de 240 mm, un ventilator de 120 mm în spate, 2 ventilatoare de 120 mm în partea superioară a carcasei. Cele 2 sloturi pentru ventilatoare sunt, de asemenea, amplasate deasupra carcasei de alimentare pentru o răcire mai eficientă a sursei de alimentare și o performanță mai stabilă.

Specificații

Marca Darkflash
Model Aquarius Mesh
Culoare Negru
Dimensiune 365 x 192 x 450 mm
Grosimea panoului 0,45 mm
Greutate 3, 18 kg
Placă de bază standard ATX, M-ATX, ITX
Sloturi pentru carduri adiționale 7
Placă VGA 330 mm
Răcire CPU 160 mm
Opțiuni de instalare a răcirii

Partea frontală: ventilator 120 mm x3;
Partea din spate: ventilator 120 mm x1;
Partea superioară: ventilator 120 mm x2;
Carcasa de deasupra PSU: ventilator 120 mm x2;
(ventilatoarele nu sunt incluse)

Sloturi HDD

x2

Sloturi SSD

x3

Opțiuni de montare a sursei de alimentare

Partea inferioară

Porturi de intrare / ieșire USB 3.0 x1 / USB 2.0 x2 / HD AUDIO
Material Plastic, SPCC, sticlă acrilică

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>