Darkflash A290 caz de calculator + 3 ventilatoare (alb)

200,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Darkflash A290 caz de calculator (alb)

Doriți să vă construiți PC-ul perfect pentru muncă sau jocuri? Carcasa Darkflash A290 vă va ajuta să faceți acest lucru! Este compatibilă cu multe tipuri de componente și vă permite să creați un sistem de răcire eficient. De asemenea, oferă mai multe porturi și butoane cheie, inclusiv USB 3.0, USB 2.0 și o ieșire pentru căști/difuzor. De asemenea, se distinge printr-un design modern și elegant – un panou lateral din sticlă călită vă va oferi efecte vizuale uimitoare.

O mulțime de posibilități de extindere

Șasiul A290 este compatibil cu o gamă largă de componente, astfel încât puteți construi cu ușurință exact PC-ul visurilor dumneavoastră. Produsul este compatibil cu standardele plăcilor de bază, cum ar fi ATX, M-ATX și ITX, și permite instalarea unei plăci grafice cu o lungime maximă de 260 mm. Există, de asemenea, spațiu pentru un cooler CPU cu o înălțime de până la 160 mm.

Răcire puternică

Nu vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea PC-ului dumneavoastră. Designul bine gândit al șasiului A290 permite o disipare eficientă a căldurii, iar 5 ventilatoare de 120 mm pot fi instalate. De asemenea, puteți instala răcire cu apă de 240 mm. Acum puteți juca cele mai dinamice jocuri sau folosi programe solicitante fără probleme! În plus, sunt incluse 3 ventilatoare CL6.

Design bine gândit

Panoul lateral al carcasei este realizat din sticlă călită. Acest lucru favorizează afișarea componentelor echipate cu iluminare de fundal, subliniind caracterul de gaming al configurației dvs. În plus, A290 dispune de un finisaj modern, care sporește atractivitatea vizuală a carcasei. Carcasa este, de asemenea, echipată cu un filtru de praf, care poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință. Astfel, vă puteți păstra cu ușurință echipamentul în stare perfectă.

Mai multă comoditate

Carcasa poate găzdui HDD sau SSD. Alegeți modelul A290 și aveți acces la interfața USB3.0 extrem de rapidă. Iar atunci când doriți să vă extindeți configurația hardware, aveți la dispoziție 7 sloturi pentru carduri de expansiune.

Inclus

  • Carcasă de calculator A290
  • Ventilator 3x CL6

Specificații:

Producător Darkflash
Model A290
Culoare Alb
Placă de bază standard ATX, M-ATX, ITX
Panou lateral Sticlă călită
Dimensiuni 320 x 190 x 433 mm
Locuri de instalare a discurilor HDD x1;
SSD x1;
Sloturi pentru carduri suplimentare 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 260 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locul de montare a sursei de alimentare Partea inferioară
Opțiuni de instalare a sistemului de răcire Față: ventilator de 120 mm x2;
Spate: ventilator de 120 mm x1;
Sus: ventilator de 120 mm x2;
Conectorii panoului frontal USB 3.0 x1, USB 2.0 x2 Ieșire pentru căști/difuzor, Alimentare, Resetare

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>