Dareu EK871 Tastatura mecanică fără fir Bluetooth + 2.4G RGB (alb)

263,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică fără fir Dareu EK871

Tastatura Dareu EK871 dispune de 71 de taste fabricate din PBT cu comutatoare care au o durată de viață de 50 de milioane de clicuri. O puteți conecta la computer prin Bluetooth 5.0, în banda 2.4G sau prin intermediul unui cablu USB-C. Dispozitivul are, de asemenea, o baterie încorporată de litiu de 1900 mAh, un comutator pentru schimbarea dispozitivelor și picioare magnetice speciale.

3 opțiuni de conectivitate

Conectați tastatura în modul în care doriți. Dacă apreciezi libertatea pe care o oferă soluțiile wireless, alege să te conectezi prin Bluetooth 5.0 (sau 3.0) sau în banda 2.4G. Accesoriul se conectează simultan la 3 dispozitive și are un buton pentru a comuta între ele. De asemenea, puteți utiliza cablul USB-C. Este compatibil cu Windows, iOS, macOS și Android.

Baterie cu litiu de mare capacitate

Tastatura are încorporată o baterie cu litiu cu o capacitate de 1900 mAh. Cu iluminarea de fundal dezactivată, o puteți folosi aproximativ 20 de zile cu o singură încărcare. Când lumina de fundal este aprinsă, durata de viață a bateriei este de până la 4 zile. Pentru a încărca EK871, aveți nevoie doar de aproximativ 6 ore. De asemenea, puteți utiliza tastatura în timpul încărcării.

Caracteristici suplimentare

Cu ajutorul picioarelor magnetice care se rotesc la 90°, puteți ridica tastatura cu 3,5 mm. Forța necesară pentru a activa comutatoarele roșii este de doar 45 g, iar punctul de activare este de 2 mm. Între timp, iluminarea butonului Esc vă va oferi informații despre starea tastelor. Realizate din PBT, tastele cu gravură laser sunt rezistente la abraziune și uzură. Tastatura este, de asemenea, extrem de compactă – nu va ocupa mult spațiu pe biroul dumneavoastră.

Design modern

Designul dispozitivului se concentrează pe combinația dintre funcționalitate și stil modern. Retroiluminarea RGB îi conferă un caracter modern, în timp ce soluțiile aplicate au grijă de confortul în timpul utilizării. Alegeți dintre cele 20 de moduri disponibile și ajustați elementele vizuale în funcție de așteptările dvs. Tastatura dispune, de asemenea, de taste funcționale care vă vor ușura semnificativ munca.

Setul include:

  • Tastatură
  • Cablu de încărcare
  • Tastă de desprindere a tastelor
  • Tastă de îndepărtare a comutatorului
  • Adaptor USB
  • Manual de utilizare

Specificații:

Marca Dareu
Model EK871
Tip Mecanic
Culoare Alb
Conexiune Cu fir / fără fir 2.4G / Bluetooth
Versiunea Bluetooth 5.0, 3.0
Durata de viață a tastelor 50 de milioane de clicuri
Comutatoare Dareu Red
Gama Până la 10 m
Capacitatea bateriei 1900 mAh
Număr de taste 71
Dimensiuni 328 x 100 x 41 mm
Greutate aprox. 650 g
Iluminare RGB
Consum de energie Până la 30 mA (fără iluminare de fundal) / până la 200 mA (cel mai luminos nivel de iluminare de fundal)
Compatibilitate Windows sau versiuni ulterioare, mac OS, iOS, Android etc.
Altele Anti-ghosting, taste funcționale, blocare WIN, programare macro, 20 de moduri de iluminare din spate, N-Key rollover, personalizare iluminare din spate

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>