Cuțit multifuncțional Nextool NE20096

59,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Cuțit multifuncțional Nextool NE20096

Căutați o unealtă multifuncțională care să aibă și dimensiuni reduse? Tocmai ați găsit-o! Cuțitul multifuncțional Nextool este ideal pentru dumneavoastră, deoarece este echipat cu până la 10 funcții diferite. Acest lucru înseamnă că va fi de încredere atunci când faceți treburi casnice și nu numai!

O unealtă mică și grozavă

Cuțitul multifuncțional Nextool NE20096 este o unealtă mică, care vă va ajuta în multe activități. Este echipat cu până la 10 funcții diferite, printre care: cuțit, cârlig de frânghie, rangă, deschizător de conserve, șurubelniță Phillips, fișier, foarfecă sau ac de extragere a cartelei SIM. Vă va fi de folos nu doar la reparații, ci și la odihnă, deoarece are și un suport pentru telefon și un desfăcător de sticle.

Calitate excelentă

Cuțitul Nextool este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și rezistența sa. În plus, este ușor și compact, astfel încât îl puteți introduce cu ușurință în buzunar și îl puteți lua cu dvs. într-o excursie cu cortul. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tăieturi, deoarece este echipat cu o încuietoare specială de siguranță pentru a vă oferi cea mai bună protecție posibilă.

Specificații:

Producător Nextool
Model NE20096
Caracteristici Cuțit / cârlig de frânghie / rangă / desfăcător de conserve / suport de telefon / șurubelniță cu cap în cruce / fișier / desfăcător de sticle / foarfecă / ac extractor de cartele SIM
Material 30Cr13, 20Cr13, ABS
Greutate 87±2g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}