Cutie de casti Bluetooth Remax Yutry

64,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Boxa fără fir Remax Yutry

Bucurați-vă de un sunet fantastic oriunde cu boxa wireless Remax Yutry. Nu numai că oferă o calitate excelentă a sunetului, dar și un design elegant. O puteți conecta cu ușurință la dispozitivul compatibil într-o varietate de moduri, iar bateria reîncărcabilă încorporată permite o utilizare de 60 de minute. Fie că organizați o petrecere în casă sau un grătar în grădină, boxa Remax Yutry vă va ajuta să creați o atmosferă extraordinară!

Remax/RB-M6/1

Conexiune fără fir

Remax Yutry oferă mai multe modalități de conectare la dispozitivul ales. Folosește Bluetooth 5.0, care asigură o transmisie stabilă și neîntreruptă de până la 10 m. Împerecherea dispozitivului dvs. cu boxa nu va fi o problemă pentru dvs. De asemenea, dispune de un slot pentru carduri USB TF, precum și de un AUX. De asemenea, puteți conecta cu succes un microfon la acesta. Posibilitățile dumneavoastră sunt aproape nelimitate!

Remax/RB-M6/2

Până la 60 de minute de funcționare

Bateria încorporată de 1.200 mAh asigură până la 60 de minute de redare a muzicii. Mai mult, poate rezista până la 5 ore în modul standby. Va dura aproximativ 180 de minute pentru a se încărca, iar portul microUSB vă ușurează procesul.

Remax/RB-M6/3

Design neobișnuit

Boxa vă va încânta cu designul său original și modern. Retroiluminarea RGB colorată conferă difuzorului un caracter unic. Va fi un accesoriu perfect pentru o petrecere cu prietenii sau o întâlnire în grădină – puteți face cu ușurință ca petrecerea dvs. să fie specială! Mai mult, îi puteți personaliza aspectul în funcție de preferințele dvs. alegând din diferite moduri de iluminare.

Remax/RB-M6/4

Producător Remax
Model RB-M6
Profiluri Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP
Versiunea Bluetooth 5.0
Interval de transmisie 10 m
Impedanță
Capacitatea bateriei 1200 mAh
Timp de încărcare 180 de minute
Timp de funcționare 60 de minute
Timp de așteptare 5 h
Material ABS
Interfață de încărcare microUSB