Cuplaj cu eliberare rapidă PGYTECH SnapLock (adaptor) (P-CG-031)

37,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

PGYTECH SnapLock Nano Adapter P-CG-031

Bucurați-vă de o montare rapidă și stabilă a camerei. Adaptorul SnapLock Nano de la PGYTECH este echipat cu un șurub 1/4-20″, ceea ce îl face să se remarce prin compatibilitatea sa largă. Instalarea sa este extrem de ușoară. A fost fabricat dintr-un aliaj robust de aluminiu, ceea ce îl face incredibil de ușor, dar durabil.

Stabilitate

Adaptorul utilizează un șurub special conceput, patentat, strâns ferm, pentru a permite o fixare sigură și stabilă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că echipamentul dumneavoastră poate cădea și se poate deteriora.

Ușor și robust

Accesoriul este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o durabilitate și o rezistență la deteriorare de neegalat. Produsul este, de asemenea, extrem de ușor și suficient de mic pentru a nu obstrucționa compartimentele pentru baterii ale aparatului foto. Designul său portabil înseamnă, de asemenea, că îl puteți avea mereu la îndemână.

Instalare simplă și rapidă

Produsul a fost proiectat astfel încât să poată fi instalat rapid și convenabil din orice direcție. De asemenea, puteți cumpăra mai multe adaptoare SnapLock Nano și le puteți folosi în același timp pentru a monta sau a îndepărta accesorii într-o clipită – astfel încât să nu ratați nicio ocazie de a surprinde o fotografie originală.

Compatibilitate largă

Problemele de compatibilitate sunt de domeniul trecutului. Adaptorul este echipat cu un șurub universal de 1/4-20″, ceea ce înseamnă că se poate descurca cu multe dispozitive populare din comerț. Vedeți dacă vă este de folos și dumneavoastră!

Specificații

Producător PGYTECH
Denumire PGYTECH SnapLock Plate Nano
Model P-CG-031
Material Aliaj de aluminiu + TPU
Greutate 10 g
Dimensiuni 34 x 23 x 12,5 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>