Controler wireless, PXN, P50, NSW, Alb/Albastru

208 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Controler wireless / GamePad PXN-P50
Ai nevoie de un controler de joc care sa functioneze atat pentru Nintendo Switch, cat si pentru PC? Atunci PXN-P50 este doar pentru tine. Gamepad-ul are un giroscop cu 6 axe, citire NFC si functii Turbo. Va permite sa programati macro-uri si sa modificati parametrii de functionare printr-o aplicatie dedicata. Se foloseste de la o baterie puternica care va permite sa obtineti pana la 20 de ore de functionare cu o singura incarcare.
 
Multe caracteristici utile
Gamepad-ul se caracterizeaza prin utilizarea unui numar de moduri si solutii practice. Functia de trezire va permite sa restabiliti functionarea din modul de repaus prin apasarea oricarui buton. In plus, puteti folosi si functia Turbo, care va permite sa obtineti efectul apasarii de mai multe ori a unui buton cu un singur clic. Functia are modurile Manual si Auto, astfel incat sa puteti configura setarile o data – si sa reveniti la ele data viitoare cand sunteti in sesiune.
 
Mai multe trasaturi
Controlerul este echipat cu un giroscop cu 6 axe, ceea ce ii permite sa lucreze cu tehnologia Motion Control. In plus, veti obtine posibilitatea de a regla in mod liber intensitatea vibratiilor – separat pentru fiecare maner al controlerului. Acest lucru va va permite sa intrati intr-un nivel superior de imersiune si sa va asigurati o experienta de joc perfecta.
 
Alimentare eficienta
Controlerul isi foloseste puterea de la o baterie cu litiu eficienta, cu o capacitate de 550 mAh. Permite pana la 20 de ore de functionare a dispozitivului cu o singura incarcare. Alimentarea poate fi restabilita in aproximativ 2 ore. Datorita acestui fapt, gamepad-ul va va insoti pe parcursul sesiunilor lungi de joc, fara intreruperi inutile.
 
Aplicatie dedicata
Gamepad-ul vine cu o aplicatie speciala insotitoare, astfel incat sa ii puteti personaliza parametrii. Vei avea acces la programarea macro, vei schimba sensibilitatea joystick-urilor sau nivelul de vibratie. De la nivelul acestuia veti regla si functia Turbo.
 
Specificatie:
Producator PXN
Model PXN-P50
Culoare alba
Conexiune prin cablu / Bluetooth
Bluetooth versiunea 5.0
Capacitate baterie 550mA
Curent de functionare 20mA
Tensiune de operare 5V
Timp de functionare cu o singura incarcare Pana la 20h
Timp de incarcare Aproximativ 2h
Port de incarcare USB tip C
Numarul de butoane programabile 2
Touchpad Nr
Vibratie Da
Difuzor incorporat nr
Functia NFC Da
Compatibilitate Nintendo Switch, Windows 7/8/10/11 (Conexiunea Bluetooth accepta doar jocurile platformei Steam, altele necesita o conexiune prin cablu)
Dimensiuni 163x106x61mm
Greutate 216 g
Alta aplicatie dedicata