Controler de jocuri wireless iPega PG-P4019A PS4, galben

262 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Controler wireless iPega PG-P4019A / Touchpad GamePad PS4, galben
Cufundati-va in lumea jocurilor cu PG-P4019A. Controlerul wireless iPega dispune de 2 motoare care genereaza vibratii si un giroscop 6-si pentru o imersiune si mai mare. De asemenea, este echipat cu un difuzor, un port de 3,5 m si un touchpad pentru o operare mai convenabila. In plus, iluminarea din spate cu LED ofera dispozitivului o senzatie de joc.
 
Imersiune mai mare
iPega GamePad are doua motoare care raspund la evenimentele de joc cu vibratii si sunet bland. In plus, giroscopul cu 6 axe ofera o precizie mai mare si o detectare mai precisa a directiei. Acum puteti negocia cu usurinta colturile si puteti evita atacurile inamice.
 
Touch pad incorporat
Pentru si mai mult confort de utilizare, controlerul are un touch pad. Va fi grozav pentru jocuri cu impuscaturi. Datorita acestuia, va puteti bucura de si mai multa precizie si fluiditate in timpul jocului.
 
Design atent
PG-P4019A are, de asemenea, un difuzor incorporat si un port audio de 3,5 mm, astfel incat sa puteti conecta casti. In plus, iluminarea din spate cu LED-uri colorate ii ofera controlerului o nota de joc, iar un indicator special va va informa despre nivelul bateriei. Intre timp, designul ergonomic si manerele finisate cu plastic TPU sunt responsabile pentru un confort de neegalat in timpul utilizarii.
 
Baterie durabila
Nu va fie teama de un controler descarcat brusc. Game Pad-ul are o baterie de 600 mAh, ceea ce se traduce in aproximativ 8-10 ore de functionare. Mai mult, ramane in modul standby pana la 30 de zile. Pentru a reinnoi energia dispozitivului, conectati PG-P4019A la o sursa de alimentare folosind un cablu USB-C (inclus). Dupa aproximativ 3 ore de incarcare, dispozitivul va fi gata sa functioneze din nou.
 
Inclus
controlor
Cablu USB-C
manual de utilizare

Specificatie:
Producator iPega
Model PG-P4019A
Culoare galbena
Conexiune Bluetooth
Bluetooth versiunea 5.0
Raza de actiune Bluetooth 8 m
Capacitate baterie 600 mAh
Curent de functionare
Tensiune de operare DC 4,2 V
Tensiune de intrare DC 5 V
Curent de intrare 500 mA
Timp de functionare la o singura incarcare 8-10 h
Timp de incarcare aproximativ 3 ore
Timp de lucru in modul de asteptare 30 de zile (daca bateria este incarcata complet)
Port de incarcare USB-C
Numarul de butoane programabile 0
Touchpad DA
Vibratie DA
Difuzor incorporat DA
Intrare audio jack de 3,5 mm DA
Iluminare de fundal DA
Compatibilitate Android, iOS (13.0 sau mai recent), Windows (7/8/10), PS4, PS5 (numai jocuri PS4), iOS (13.0 si o versiune ulterioara), PS3 (cu fir), PC (cu fir)