iPega PG-9083B controler wireless / GamePad cu suport pentru telefon (flacără)

192,00 lei

12 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Controler de jocuri iPega PG-9083B

Du-ți jocul la nivelul următor și doboară noi recorduri. Controlerul de jocuri iPega este compatibil cu Android și iOS, iar cu o lățime reglabilă de până la 280 mm, poate gestiona o mare varietate de dispozitive – inclusiv smartphone-uri și tablete. Bluetooth 5.0 garantează o conexiune stabilă și rapidă. De asemenea, este posibilă conectarea dispozitivului prin cablu, astfel încât acesta să poată fi jucat confortabil și pe un PC sau Nintendo Switch. Bateria de lungă durată asigură până la 15 ore de utilizare pentru PG-9083B, iar designul ergonomic înseamnă că vă puteți bucura de ore lungi de joc fără să vă obosiți.

2 opțiuni de conectivitate

Puteți conecta controlerul în 2 moduri – fără fir sau cu un cablu. Conexiunea Bluetooth 5.0 vă va permite să uitați de orice problemă de transmitere a semnalului. PG-9083B asigură o conexiune rapidă, stabilă și fiabilă – întârzierile neașteptate sau bâlbâielile nu vor mai sta niciodată în calea victoriei tale! De asemenea, puteți conecta dispozitivul prin cablu – de exemplu, la un computer sau la o consolă.

Design bine gândit

Controlerul dispune de un design extensibil, astfel încât îi puteți ajusta lățimea. Acest lucru înseamnă că puteți așeza cu ușurință pe el un smartphone sau o tabletă de 13-28 cm. Dispozitivele pot fi montate fie pe orizontală, fie pe verticală – depinde de tine să decizi cât de confortabil este mai confortabil. Un cursor de pe partea din spate a controlerului vă permite să blocați lățimea pe care ați setat-o, asigurând stabilitatea necesară.

Compatibilitate largă

Joacă-te liber pe hardware-ul tău preferat. PG-9083B este compatibil nu numai cu telefoanele și tabletele care rulează Android 6.0+ sau iOS 11.0-13.3.1, ci și cu Nintendo Switch și Windows PC, printre altele. Acest lucru vă oferă posibilități aproape nelimitate. Indiferent pe ce vă place să jucați – iPega vă va ajuta să câștigați!

Design ergonomic

Joacă ore întregi fără teama de dureri la încheietura mâinii sau oboseală. Controlerul a fost proiectat pentru a vă oferi un confort maxim. Controlerul este fabricat din materiale durabile, dar tactile, care se simt foarte bine și nu vă vor aluneca din mâini. Butoanele ușor de accesat fac jocul și mai distractiv – următorul tău record este mai aproape decât crezi!

Durată lungă de viață a bateriei – încărcare convenabilă

Uitați de întreruperile neașteptate și nedorite ale jocului dvs. Controlerul este echipat cu o baterie de lungă durată de 380 mAh, care asigură o autonomie de până la 15 ore. Îl puteți încărca cu ajutorul cablului microUSB inclus. De asemenea, puteți utiliza controlerul în timp ce se încarcă – astfel încât nici măcar nu trebuie să întrerupeți jocul!

Conținutul setului

  • Gamepad
  • Manual de utilizare
  • Cablu micro USB

Specificații:

Producător iPega
Model PG-9083B
Culoare FLAMĂ
Conexiune Cu fir / Bluetooth
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Bluetooth 8m
Gama de extindere a mânerului 28 cm
Capacitatea bateriei 400mA
Curent de funcționare 15mA
Tensiune de operare DC 3.7V
Tensiune de intrare DC 5V
Curent de intrare 500mA
Timp de funcționare la o singură încărcare aprox. 15h
Timp de încărcare aprox. 3h
Timp de funcționare în modul standby până la 30 de zile
Port de încărcare Micro-USB
Număr de butoane programabile niciunul
Touchpad Nu
Vibrație Nu
Difuzor încorporat Nu
Intrare audio Jack de 3,5 mm Nu
Compatibilitate Android 6.0V și versiuni superioare, iOS 13.0, Windows 7/8/10, Nintendo Switch (cu fir)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>